Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy męskie kobiety są lesbijkami??

Polecane posty

Gość gość

wiem ze nie można generalizować ale znam kilka dziewczyn które mają męski styl bycia, siedzą w rozkroku męsko się ubierają nie dbają zbytnio o swój wygląd jedna nawet ma obrączkę na kciuku a inna jest dosłownie obcięta na krótko na jeża

Gość gość
Nie wszystkie chłopczyce są homoseksualne, nie wszystkie lesbijki to chłopczyce. Za to rozbawiło mnie to "NAWET ma obrączkę na kciuku" :D

Gość gość
Myślę, że tutaj chodzi bardziej o charakter...

Gość gość
O charakterze nic nie wiemy, autor opisał tylko wygląd. Poza tym nie ma zależności między "kobiecym/męskim" charakterem i orientacją seksualną

Gość gość
Ale ma do postrzegania danej kobiety przez faceta...często poza kumpelstwo nie wychodzą. Więc taka dziewczyna zaczyna się lepiej dogadywać z inną dziewczyną

Gość gość
Orientacja seksualna nie wynika z tego kto cię chce. Prosze, powiedz, że masz 10 lat bo inaczej nie ma wymówki na głupotę twojej teorii.

Gość gość
napisałam jako autorka o męskim stylu bycia charakter ciężko zdefiniować na podstawie orientacji bo przecież charakterem się jakoś specjalnie ludzie nie różnią

Gość gość
Stylem też nie :)

Gość gość
Ale nie chodzi mi o to, że kobiecie się zachciewa i to realizuje, choć mówi się, że większość jest bi, a że kobieta odczuwa emocjonalnie przede wszystkim a nie dolną częścią ciała, to potrafi się przystosować do niejednego. Chodziło mi,że często to gdzieś idzie w parze. Jej orientacja, a postrzeganie siebie jako kobiety/niekobiety.

Gość gość
no jeśli wszystkie kobiety siedzą w rozroku i grają w koszykówkę/piłkę nożną chodzą po męsku to może dla ciebie stylem bycia tez nie

Gość gość
Zresztą bardziej to widać i tak u chłopaków. Pracuję w szkole i śmiało można z dużym prawdopodobieństwem wyłonić potencjalnych homo. Taki chłopak bardziej przebywa z dziewczynami, interesuje się modą, kosmetykami, ogólnie ma dziewczęcy styl bycia.

Gość gość
gość dziś - nie wiem czy wiesz, ale lesbijki odczuwają pociąg seksualny (nie głównie emocjonalny) to innych kobiet które są...KOBIETAMI. I kobietami się czują ;)

Gość gość
Najwyżej możesz "wyłowić" stereotypowych homosekalistów :) Znam dużo osób które w ogóle nie pasują do stereotypu.