Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artek94s

Im ładniejsza tym krótszy seks

Polecane posty

Gość Artek94s

Dlaczego nim kobieta jest ładniejsza to tym szybciej jest orgazm? Ostatnio miałem dziewczynę taką średniej urody, nie malowała się mocno, ubierała skromnie i od pierwszego razu mogłem się z nią kochać godzinami. Pełna kontrola wytrysku. Zostawiłem ją jednak dla ładniejszej takiej prawdziwej laski, która nosi zawsze szpilki, obcisłe jeansy lub leginsy, ma długie włosy prawie do pasa i nigdy jej jeszcze nie widziałem bez makijażu. Tak mi się ona podoba, że seks z nią trwa kilka minut :( Co robić? Wyobrażać sobie byłą i zamykać oczy? Pomocy! Zależy mi na tej nowej dziewczynie, może nawet się jej oświadczę bo widzę, że każdy facet się na nią ślini.

Gość gość
c***a jesteś. wiesz że uroda przemija ?

Gość gość
Wszystko przemija, co ta za chory tekst? Nie masz nic do powiedzenia to napchaj sobie waty w buzię.

Za kilka lat ona przestanie się stroić/malować/roztyje się/znudzi ci się (właściwe zakreślić) i polecisz do innej.... nie dojrzałeś....daj jej luz. I sobie też. Twoje wypowiedzi są po prostu straszne, autorze. No chyba, że to głupie prowo. 🖐️

Gość Artek94s
To jest prawdziwa kobieta, widzę po jej seksownej matce, że będzie tak jak matka piękna do 50-tki. Ona jest piękna, zadbana, każdy na nią leci więc co w tym dziwnego, że ją kocham i chciałbym aby została matką moich dzieci i moją królową życia, której mógłbym co wypłatę kupować piękne prezenty. Teraz kobiety długo są piękne, każda biega, co druga weganka, te co urodziły to całe dnie na siłowni siedzą aby wrócić do formy. Gdzie wy żyjecie? W wioskach?