Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie tabletki na sen będą najlepsze?

Polecane posty

Gość gość

Chce zasnąć na 8-10 godzin. Sama nie dam rady bo probowalam, meliski i inne suplementy też nie daja rady. Znacie jakis lek moze byc uzalezniajacy bo ja chce tylko doraznie. Po prostu musze z 3 dni sie wyspac:O

Gość gość
Jak miałam problemy ze snem i dużo stresu piłam dziurawiec. To lepsze od melisy i tabletek nasennych.

Gość gość
Bez recepty to tabletki valused na mnie nawet działały,a w gorszych okresach to tylko na receptę mocniejsze

Gość gość
apap noc wez 2

Gość gość
Melatonina 10 mg bez recepty jest ok

Gość gość
Piwko przed snem

Gość gość
Estazolam- bardzo popularny,.latwo ulzalezbia. Jak dla mnie fatalny, mialam halucynacje Zolpidem- świetny, usypia pięknie ale łatwo się uzależnić i z czasem jedna tabletka to za mało Trittico- dla ludzi, którzy lubiączuć senność i z twgo powodu zasypiają. Mnie musi lek uśpić sztucznie choć pewne wyjątki są. Ketrel- to wlasnie ten wyjatek, ktory powoduje senność i usypia ale w połczebiu z zolpidemem. Podobno jest bezpieczny i polecany, ja z nim mam najmniejszy problem jeśli chodzi o recepte bez problemu zawsze dostaje mawet pytaja czy dwa opakowania wypisac:D Dormicum- w polaczeniu z zolpidemem rewelacja:D ale ostrzegam ze to Dla osob wprawionych, uzaleznionych. Tak czy siak na.dlugie spanie jesli niczego nie bralas nigdy to ketrel 25mg, bez problemu i usniesz i recepte dostaniesz.