Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skutki długotrwałej samotności

Polecane posty

Gość gość
gość dziś tak to jest jak kobieta spotyka ideał to musi go opluć . Mężczyźni jak spotykają ideał dziewczyny to adorują ją i piszą wiersze . >>> bzdura, rola kobiety to ZLEWAĆ wszystkich, frajerów, roohaczy, prawików, ona MA dawać kosza wszystkim, nie tylko prawikom, ale facet z jajami wie że czym bardziej ona go zlewa to tym bardziej on ma nalegać aż ją zdobędzie. To tak jak łowienie ryb, rybe zahaczysz i każda ucieka, ciągnie w drugą strone itp, nie chce być złapana, to samo kobiety są jak ryby i tylko wytrwały "wędkarz" złapie tą którą upatrzył. Prawik nawet wędki nie zarzuca bo jak by mu ryba wzieła to by nie wiedział jak ją ciągnąć, więc nawet na ryby nie chodzi.

Gość gość
Czarny Księżyc dziś jesteś 44 letnim prawikiem? NIE WIERZE

Gość gość
Ale numer! 44letni prawiczek:D

Gość gość
Ludzie to mają problemy, hehe. Prawik nie pasuje to sobie znajdź *****cza, tępa dzido

Gość Jako gosc
Tez jestem sam. Dostrzegam wiecej plusow niz minusow. :) Czuje sie z grubsza szczesliwy. Od dawna nie czulem niepokojow wynikajacych z niepewnosci, zazdrosci, nikogo nie rozliczam, mnie nikt nie rozlicza, sam decyduję gdzie isc a gdzie nie. Moje zycie jest mniej nerwowe. Przyznaję, ze kiedys chcialem z kims byc. I bylem. Ale teraz juz nie chcę. Bycie singlem jest lepsze. Tak to widzę i czuję.