Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skutki długotrwałej samotności

Polecane posty

Gość gość
nie, nie kumam. Może podałem zbyt drastyczny przykład z tym narkomanem czy alkoholikiem, ale jest wielu prawików po 30, którzy są typami agresywnymi, niespokojnymi, sprawiającymi ogólnie problemy. Nie muszą być koniecznie pierdołami życiowymi.

Gość gość
Dlatego prawiczki gulnijcie sobie setkę albo i dwie i do dzieła. Po alkoholu można wszystko. Wierzycie mi. Może to was jakoś wyciągnie z mentalnej stulejki. Gdy się nie ma co się lubi to niestety trzeba polubić to co się ma. Tylko nie przesadzac bo grozi alkoholizmem.

Gość gość
nawet nie wiesz ilu jest introwertycznych narkomanów, typowych samotników, którzy nie nawiązują zbytnio w ogóle kontaktów z ludźmi. Też mogą być prawikami.

Gość gość
tak to jest jak kobieta spotyka ideał to musi go opluć . Mężczyźni jak spotykają ideał dziewczyny to adorują ją i piszą wiersze .

Gość gość
gość dziś bredzisz, nie ma takich prawików, wykluczają się

Gość gość
gość dziś jeśli tak to przykre to, to wraźliwi ludzie i nie mogą dać rady w tym świecie

Gość gość
daję głowę, że są, wiem z życia. Znam dwóch facetów po 30., którzy nie są pierdołami, potrafią być agresywni, ogólnie antypatyczne typy, wiecznie sami, prawdopodobnie prawiczki.

Gość Człowiek nikt
Ja jestem 31 letnim prawikiem, który przez problemy życiowe i nieudolność w ich rozwiązaniu nigdy nie byłem z żadną dziewczyną. Rok po tym jak zerwałem wszystkie swojej znajomości musiałem udać się do psychiatry bo nabawiłem się nerwicy. Brakuje mi kontaktów z ludźmi z mojego pokolenia, ale wstydzę się odezwać się do ludzi, którzy teraz są na zupełnie innym poziomie rozwoju i już wiele osiągnęli w życiu.

Gość gość
człowiek nikt: możesz napisać jakie to problemy?

Gość gość
Dlaczego to tak wazne dla ciebie ze nikogo nie mial.czy mial ich az za duzo?? Poznaj go najpierw a sama wyrobisz sibie zdanie i opinie a nie putasz ludzi na forum. Kazdy jest inny. Nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka. Znam pare osob ktore cale zycie sa same i nie, nie sa dziwolagami ani nie maja nierowno pod sufitem. Po prostu nie znalazly nikogo z kim chcialyby sie zwiazac. Koleje losu i tyle. Trzeba dac mu szanse

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem 27 letnim, ze względu na moją naturę i moje zboczenia, fetysze, uległy masochizm itp. Mam też skłonności do nerwic. Jestem introwertykiem. Z natury lękliwy, chwiejny, ale też oryginalny. Żyje w swoim świecie. Zewnętrznie elegancji przystojny facet. Z kobietami rozmawiam normalnie jak już muszę, prowadzę dyskusje, ale to tyle. Na inne tematy z nimi nie rozmawiam.

Gość gość
pieprzysz tam koleje losu. Jakie koleje losu, głupie gadanie. Jestem sam, bo tak wyszło. G****o prawda, na takie rzeczy się pracuje, samotność też jest wynikiem postawy życiowej.

Gość gość
Jaki ten swiat okrutny. Jezeli nie przeleciał stada kobiet po pijaku albo nie byl gora w 3zwiazkach to juz skreslony i dziwolag...smutne to... Mysle ze powinnas go sobie odpuscic bo od razu go ocenilas a to nie wrozy dobrze.

Gość gość
skoro prowadzisz dyskusje to już coś. A potem piszesz, że na inne tematy nie rozmawiasz.

Gość gość
Większość opinii o starych prawiczkach jest prawdą. Jako prawiczek mający 33 lata przyznaję: boję się kobiet, nawet rozmowy z nimi, boję się wyśmiania, o dotyku nie ma nawet mowy. I to prawda, gdyby jakimś cudem doszło do bliższego kontaktu z kobietą, trysnąłbym przy pierwszym dotyku cyca, o ile wcześniej nie uciekłbym ze wstydem i czerwonym ryjem. Jestem nieśmiały, kobiety wywołują u mnie irracjonalny lęk, boję się ich jak przysłowiowy diabeł święconej wody. Gdyby znalazła się jakaś desperatka która miałaby na tyle cierpliwości, żeby mnie "oswoić" i tak by nic z tego nie wyszło. Lata samotności zrobiły swoje. Ja nie nadaję się do związku, choć bardzo bym chciał mieć kochającą dziewczynę. Te opory są nie do pokonania. Ten lęk przed kobietami mogę porównać do lęku jaki przeżywali młodzi niedoświadczeni żołnierze przed straceńczymi misjami, np desantem, gdy wiedzieli, że za chwilę zginą. Trudno, nie każdemu jest dane być szczęśliwym. Do Autorki: odpuść, to nie ma sensu.

Gość gość
Nie wszyscy ludzie sa tak otwarci i potrafia sie oddawac jednej i drugiej. Niektorzy sa skryci i niesmiali i przychodzi im to trudniej.

Gość gość
Cyca to może macać tylko zboczeniec normalny tego nie będzie robił

Gość gość
Heinrih Himler był prawiczkiem do 28 roku życia. Potem wyjebał miliony kobiet z dziećmi w obozach koncentracyjnych.

Gość gość
To że ktos jest prawiczkiem nic nie znaczy może nie chciał tego zrobić bo czeka z seksem do ślubu bo takie ma zasady.

Gość gość
Z tym cycem to tylko taka przenośnia, chodziło mi ogólnie o kontakt fizyczny:p

Gość Człowiek nikt
Obecnie to głównie brak pracy. Pół roku od zakończenia studiów składam ciągle aplikacje i tylko raz zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną.

Gość gość
prawiczkiem może być też zwykły drań, a nie jakaś chodząca c**a, jaką tu opisujecie.

Gość gość
Ksiezyc, bo jestes narcystyczny i masz sie za niewiadomo kogo.

Gość gość
Daj mu szansę pewnie go przestraszyłaś swoimi dziwnymi pytaniami

Gość gość
Jak mam mu dać szansę skoro uciekł i się nie odzywa? Nie mam z nim kontaktu.

Gość gość
Temu kolesiowi może już nie zależeć zbytnio na kobietach. Więc sobie poszedł, powiedział, bo zapytałaś i sobie odszedł.

Gość gość
Też tak myślę

Gość gość
Prawiczki są zazwyczaj bardzo uczuciowi, romantyczni, nieśmiali z niską samooceną ;)

Gość gość
Zgadza się, taki właśnie jestem:)