Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Status zamówienia

Polecane posty

Gość gość

Kupowałem dwie rzeczy po 2 sztuki. i mam pytanie w sobotę otrzymali zamówienie (sklep nieczynny) a dzisiaj odebrali zamówienie i nie wiem co dalej bo chyba powinni dzis wysłać? a ja nie mam żadnej informacji/

Gość gość
Musisz sprawdzić w regulaminie, albo opisie jaki mają termin wysyłek, od-do ilu dni. Niektórzy np. mają w ciągu 5 dni roboczych, inni wciągu 24 godzin, kazdy jak sobie ustali.

Gość gość
Aaaa i nie kupowałem, a kupiłem. Tak na przyszłość.

Gość gość
Jak kupiłeś w sobotę i zrobiłeś normalny przelew, to zwyczajnie mogli nie zdążyć. Tam tez tylko ludzie pracują. Sprzedający zaznaczają czesto opcje wysyłka w ciagu 3 dni roboczych; cos ty taki w gorącej wodzie kąpany. Ja w piątek kupiłam, od razu płatność przez payu i jeszcze nie dostałam powiadomienia,'wiec mysle, ze jutro, Pojutrze nadadzą dopiero.

Gość gość
noo nie wiem pisze wysłka w 24 h

Gość gość
Czyli jak kasę dostali dzisiaj ok. 11, to jeszcze do tych 24h zostało... :O

Gość gość
Doczytałem teraz wysyłają w 48 godzin . A w weekend sklep był nieczynny

Gość gość
Powinni jutro wysłać , w innych sklepach wysyłali zaraz po odebraniu zamówienia. Zależy mi na czasie,

Gość gość
A może nie mają towaru ? To raczej głupia myśl bo by napisali przy produkcie że :towar niedostępny albo chwilowo niedostepny"

Gość gość
Płacisz przy odbiorze czy z góry? Bo wiesz, ze przelew nadany w sobotę dopiero dzis został zaksięgowany? Bank ma 3 dni robocze na zrealizowanie przelewu, a w weekend w ogole przelewy nie przechodzą. Żaden sprzedawca nie napisze, ze wysyłka natychmiast.

Gość gość
czyli co jak odebrali dzisiaj to wyślą jutro? napisałem im na maila ale nie odpisali

Gość gość
Jaki przelew? Pocztex kurier 48 przy odbiorze

Gość gość
Nie mam informacji jak na razie ze wysłano, status teoretycznie powinien być "przygotowano do wysłania" więc nie rozumiem

Gość gość
Jak składasz zamowienie i zalezy ci bardzo na czasie, to zawsze to podkreślaj. Jesli nic nie napisałes, to tylko twoj problem. Maja 48 h na wysłanie. A pocztex kurier 48 to tez zadna szybka dostawa, wtedy sie bierze kuriera, zeby był na drugi dzien od nadania.

Gość gość
wysłałem e-maila z zapytaniem o moje zamówienie o 15:13 sklep zamykają o 17 nie wiem czemu nie przeczytali , trochę taka ignorancja klienta

Gość gość
nie chciałem kuriera bo był droższy paczka ekonomiczna idzie dłużej dlatego w moim przypadki lepszy jest pocztex kurier 48 nie wiem mam czas do czwartku myślę że do tej pory przyjdzie paczka z drugiego końca polski

Gość gość
Tam nie było okienka na "uwagi"

Gość gość
Taaa jak mi sie spieszylo to płaciłam szybko i brałam kuriera. Wyobraź sobie, ze jak w weekend nie pracują, To maja co robić. I nie jestes jedynym klientem.

Gość gość
I te 48 h na spakowanie to pewnie maja zaznaczone w dni robocze.

Gość gość
No tak ale w innych sklepach tez mieli 48h ma wysłanie i jakoś w weekend też zamawiałem i jakoś w jeden dzień się wyrobili i paczka już szła na następny dzień już ją miałem pocztexem

Gość gość
Stanęło na statusie "zamówienie przyjęte"

Gość gość
o 15:13 jeszcze pracowali więc mogli przynajmniej przeczytać mojego maila. Nie chodzi nawet o wysyłkę ale o tego maila. Ignorancja klienta.

Gość gość
no to co że mają 48h, zawiałem w sobotę w poniedziałem już mieli moje zamówieni dość wcześcnie odebrali koło 9 , więc jaki problem spakować i wysłać?? Pocztexem

Gość gość
do tej pory nie przeczytali maila. W tym momencie chodzi tylko o to.