Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkomniam

Może byśmy się napili?

Polecane posty

Gość alkomniam
Tragedia wielka!! Ostatnia kropelka!! W butelce wina Już ni ma.

Gość gość
dawajcie!! jestescie super!!

Gość gośćczapeczka
ładnie tak rozpijać żonę? ups być miało narzeczoną..;-) nie wiem czy mi wolno tyle co jak film mi się urwie i za chwilę runę tutaj jak długa tutaj szpagat tutaj ona na nic zda się taka żona przecie to tak być nie może jeszcze palnę nie daj Boze jakąś głupotę wcale nie brzmiącą z polotem i wstyd będzie na całą wieś dziękuję nie piję ma to gdzieś;-)

Gość alkomniam
Droga przyszła moja żono: Możesz być dziś uwaloną. Oraz jutro. I pojutrze. Albo w mini, albo w futrze. Latem, zimą, czy w jesieni Bo to przecież nic nie zmieni. /...tu cenzor przyszedł i machnął łopatą: ...Nie, ja nie pozwolę na to!!.../

Gość gośćczapeczka
dzięki cieszę się;-)

Gość alkomniam
Te, kobieta-trzy-i-dwa Co się z nas tu naśmiewa! Nie że wrzucisz w 'Ulubione'! Proszę zaraz na tę stronę Coś dopisać, coś doklecić Wenę wśród pijaków wzniecić!

Gość gośćczapeczka
Jak nie zmieni to nie zmieni razem żeśmy uwaleni weź Ty lepiej spójrz na siebie bo ja przykład biorę z Ciebie w poważaniu być powinna męża rola nalej ale odrobinę jeśli taka Twoja wola..

Gość gość
Zdrowo się tu odp*****la.

Gość gośćczapeczka
..no powiedział to co wiedział ale rację mu przyznaję ze kobieta 3 i 2 dzisiaj ubaw tutaj ma więc powinna się posłuchać mego męża dostojnego ałć zapomniałam narzeczonego i nie tylko sobie dodać tylko rym nam ty zapodać.;-)

Gość gośćczapeczka
23.58 nawołuję o kulturę my tu z mężem w swoim domu a pan włazisz z kopytami i dowalasz po kryjomu

Gość alkomniam
Hej, Czapeczko, już nalewam! Nalewając tobie śpiewam: "Pij wódeczkę, pij wódeczkę! Sponiewieraj się troszeczkę!" Tak ci rzecze narzeczony Delikatnie nawalo..mi...jo...tu...ała...ony...!

Gość gość
Nie będzie rymu bo nie chce dymu. Obcy mąż jest jak dziki wąż. Rak mych nie ubrudze bo się w gofnie ubrudze. Żegnam zatem czule wy dwa małżeńskie zule.

Gość gość
Kurwa zj***lam jak zwykle.

Gość alkomniam
Zero zero zero siedem: Tak w zasadzie to ja nie wiem. Co napisać pantofelku Co rozumek ma niewielku.

Gość gośćczapeczka
Ja wódki nie piję wcale! to mi się nie mieści w pale! Ty mnie wleczesz na manowce Twe oblicze jest mi obce nie o takie Polskę walczyłam nie o takie.

Gość gość
Pantofelek jest Kopciuszka co udaje klapoluszka. Ja kopyta mam jak koń więc ci mowie paszol won.

Gość alkomniam
Zero zero zero osiem: Twe uwagi mamy w nosie. Bo jak ktoś pisze gwiazdkami: Mózgu brak między uszami.

Gość gośćczapeczka
broń mnie mój Ty narzeczony bo mi do żula daleko kulturalnie wdepnęłam na lampę wina a ta mnie czyni moralną kaleką Chyba dziś nie zasnę..

Gość gośćczapeczka
o to to właśnie tutaj cenzura obowiązuje jak 007 nie przestanie to osobiście zaknebluję

Gość alkomniam
Ej, Czapeczko, nie bądź owca! Czemu boisz się manowca? Tam jest fajnie, tam sie dzieje! (taką ja mam dziś nadzieję) Trwogę odrzuć gdzieś daleko! Choć do manowca nad rzeką!

Gość gośćczapeczka
My tu koni z kopytami nie zapraszali albo grzecznie się uspokoisz albo nie pisz z nami

Gość gośćczapeczka
Nad rzekę pójdę nawet z ochotą weźmiesz na plecy czy mam iść piechota? tylko obiecaj odwrócić wzrok gdy się do ciała przyklei lok albo koszulka albo spodenki bo ja nie miewam ciała modelki

Gość gość
Ja nie jestem żadnym koniem chociaż mam kopyta. A ty lepiej już nic nie pij bo zacina ci się płyta. Już na ciebie męża czeka pyta bo się robisz odrobinę niewyzyta. A o to nikt nie pyta.

Gość alkomniam
Ta kobieta trzy-i-dwa: Czy ona się tu przyda? Ona tylko się z nas śmieje... Nic nie pisze, nic nie leje...

Gość gośćczapeczka
kurcze no Ci powiem szok to mi się wszystko śniło wszystko o czym tutaj piszemy właśnie się teraz potwierdziło brakuje jeszcze tylko wiórów na Twoim ubraniu i twarzy czarnej jak smoła bo właśnie to mi się śniło że byłam nad rzeką goła był koń i byłeś Ty

Gość alkomniam
Umówiłbym się nad rzeczką Z taką fajną Czapeczką... Ale zaczwyty mne runą Gdy będzie mistrynią sumo.

Gość gośćczapeczka
ja niewyżyta? mało mnie znasz! i odsłoniłeś prawdziwą twarz! ze zboczeńcami nie gadam gadka się Twoja tutaj nie nada.

Gość alkomniam
Konik nad rzeczką Pomiata Czapeczką?