Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Seks na pierwszej randce

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jak cz臋sto zdarza si臋 wam uprawia膰 seks na pierwszej randce?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja mimo 31 lat jestem jak膮艣 zacofany bo nigdy bym nie uprawiaj膮 seksu na pierwszej randce ;) no ale 8 lat po 艣lubie i 13 lat w zwi膮zku z pierwszym partnerem seksualnym wi臋c si臋 nie znam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja czasami uprawiam, podobam si臋 facetom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣cie granatem oderwani od p艂uga z jakiej艣 wioski czy te偶 kto艣 was wytargali z biblioteki? R贸wnie dobrze mo偶na pyta膰 czy zdarzy艂o ci si臋 zje艣膰 rano 艣niadanie, jedynie w Etiopii by byli zdziwieni 偶e to normalne. Ludzie uprawiaj膮 sex dla przyjemno艣ci i nie potrzebuj膮 do tego 艣lubu, zd膮偶膮 si臋 to zaraz po poznaniu si臋, ba nawet nie umawiaj膮 si臋 na randki tylko na sam sex a wy dalej uwa偶acie 偶e to niespotykane zjawisko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem nie m w tym nic zlego tylko niech pozniej takie kobiety nie dziwia sie ze facet ma ja za latwa skoro dala mu od razu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani Kuszo
Ale chyba na anala podczas pierwszej randki nikomu nie pozwoli艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko prawiki i bezm贸zgi uwa偶aj膮 kobiet臋 z 艂atw膮, m臋偶czyzna uwa偶a j膮 za normaln膮 艣wiadom膮 swych potrzeb, potem je艂op bierze za 偶on臋 tak膮 niedost臋pn膮 i piszczy ze daje mu raz na miesi膮c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani Kuszo
Na pierwsz膮 rozbieran膮 randk臋 to chyba strefa intymna wygolona ca艂kowicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdarza si臋 cz臋sto dlatego tylu facet贸w jest kawalerami bo laska w ten spos贸b automatycznie skre艣la si臋 jako kandydatka na 偶on臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰hdhdhdhdjdje
a badacie.sie chociaz? gadacie o tym sexie, jak o zjedzeniu bulki.... Tylko ze po bulce nie ma sie aidsa czy hpv...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G玫wno prawda, go艣膰 od 15 roku 偶ycia wali konia marz膮c o kobiecie, mija 20 偶adna go nie chce a on pr贸buj臋, ma 25 lat i dalej prawiczek. Potem mu si臋 jaka艣 trafia i parali偶uje go strach, ona doswiadczona on boi si臋 kompromitacji, nie staje mu 偶e stresu. Przy kolejnych mu te偶 nie staje, w ko艅cu wymysla 偶e tylko przy dziewicy si臋 nie skompromituje a wszystkie inne nazywa 艂atwymi kuwami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak se to tlumacz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dla kt贸rego m臋偶czyzny ma znaczenie czy mia艂a 2 czy 10 partner贸w wcze艣niej, on te偶 mia艂 sporo kobiet. Tylko prawiczek niedojda przywi膮zuje do tego taka wag臋, pochwal si臋 od ilu dekad jedziesz na r臋cznym? Boisz si臋 do艣wiadczonych kobiet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wyobra偶am sobie, bym posz艂a z kim艣 do 艂贸偶ka ju偶 na pierwszym spotkaniu. No, nie, i koniec. Ale, co bawi mnie najbardziej, to ocenianie jednych przez drugich w tej kwestii. Kto my艣li inaczej, ten si臋 nie zna, jest zacofany, nie umie korzysta膰 z 偶ycia, jest zgorzknia艂y, g艂upi i starej daty. Bla, bla, bla. A, znowu, ci, co id膮 do 艂贸偶ka ze sob膮 na pierwszej randce, to s膮 supernowocze艣ni, lubi膮 偶ycie, seks, s膮 pewni swoich potrzeb, i tak dalej. Prawda jest taka, 偶e ka偶dy powinien, przede wszystkim, patrze膰 na siebie, a nie - na innych. Pod tym, jak i pod wieloma innymi wzgl臋dami. Ka偶dy znajdzie dla siebie amatora podobnych wra偶e艅. Wystarczy tylko poszuka膰. Seks nie jest 偶adn膮 wyroczni膮, czy b臋dzie na pierwszej, czy na sto pi臋膰dziesi膮tej randce. To tylko dodatek do ca艂ej reszty. Je艣li kto艣 spotyka si臋 z kim艣 innym tylko w tym celu, to niech nie ocenia tych, kt贸rzy maj膮 inne zdanie, bo to bardzo 艣mieszne i niedojrza艂e z jego strony. Takie przepychanki na to, kto jaki jest i kto ma tutaj racj臋. No, dajcie spok贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja na pierwszej randce poszlam do lozka i tak mnie wspaniale zerznal ze juz od pieciu lat jest moim mezem i nie zaluje tego ze na pierszym spotkaniu juz jego k****a tez w buzi mialam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kilka razy tak mi si臋 zdarzy艂o, ale by艂o to po alkoholu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem chyba zacofana bo nigdy na 偶adn膮 form臋 seksu na pierwszej randce si臋 nie decydowa艂am - zawsze to musia艂o trwa膰 ... ale bardzo cz臋sto - fakt - by艂o tak, 偶e nawet do pierwszej randki przygotowywa艂am si臋 tak jakby ten seks mia艂 by膰 - depilacja intymna, 艣wie偶y prysznic nawet jak by艂 rano, ekskluzywna bielizna, zapasowe majteczki, szczoteczka do z臋b贸w, pasta i perfumy do torebki...Taka 艣wiadomo艣膰, 偶e jednak jestem "przygotowana" dawa艂a mi zawsze wi臋ksza pewno艣膰 siebie i poczucie atrakcyjno艣ci. Ale nigdy na pierwszej randce si臋 to nie dokona艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zna艂am si臋 z ch艂opakiem 6 lat, byli艣my jako znajomi a kiedy um贸wili艣my si臋 po tych sze艣ciu latach na randk臋, pierwszy raz by艂 w艂a艣nie wtedy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moni2qa2
Nie nigdy!!!!

Udost臋pnij ten post