Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chłopak jest zbyt ambitny jak go zrozumieć

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wygląda tak ze spotykam się od pewnego czasu z facetem. Jest nam dobrze. Ale jest jeden wielki problem jest zbyt ambitny. wiem głupio to brzmi. jestem z niego bardzo dumna i podziwiam co osiąga w życiu . próbuje go wspierać ale to mnie przerasta. Wykłada na studiach. Pracuje z grupa. Ma firmę jedna osoba w której pracuje nad problemami samolotów , jeszcze w weekend w mojej pracy również tam gdzie sie poznaliśmy. twierdzi ze teraz musi sie poświecić aby później miec w zyciu łatwiej. bardzo to rozumiem .ale problem jest w tym ze nie ma czasu dla mnie. bardzo robi sie to meczace poniewaz potrzebuje faceta ktory jest przy mnie gdy potrzebuje go . a ja słysze ciegla ze nie moze ze nie ma czasu. mimo ze wiem ze nie spedza go na głupoty. nie wiem poportu co robić czy pchać sie i poswiecic siebie dla niego .czy poportu sie odsunąć od niego. mimo ze rozumiem ze chce w zyciu miec lepiej. to z drugiej strony jest to straszne .

Porozmawiaj z nim szczerze. Powiedz mu co czujesz. Nie zapomnij powiedzieć, że go wspierasz, że jesteś z nim, że go podziwiasz, ale chciałabyś by poświęcał Ci więcej czasu, bo tego potrzebujesz. Powinien uwzględnić Twoje uczucia.

Nie widze sensu, żeby chłop łamal sobie plan tylko po to, że Ty chcesz więcej czasu z nim. Póki jest młody i ma siły niech zapierdala jak będzie dobijał 40stki już może nie mieć na to ani zdrowia ani zaparcia. 00 Chcesz to się poświęć, nie to sobie odpouść. Pogadaj z nim tylko jaki jest ETR na ten jego plan, żeby wiedzieć czy warto czekać.