Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem kobietą 32

Jakie macie plany na jutro?

Polecane posty

Czy jutro to jakiś szczególny dzień? Wybieram się do Empiku na zakupy po pracy...

Gość gość
Wolne mam juyro. Ide pozalatwiac parę spraw w urzędzie a potem sobie chyba pójdę gdzieś na kawę i ciastko. Sama. No ale co zrobić.

Gość gość
Mi też się kończą. Ale mam tampony. Idę do pracy. A później nie wiem. Nie planuje.

Nie pokłócić się z facetem, nie dać się sprowokować i dotrzeć do niego logiczną argumentacją. Naiwnie wierzę, że uda mi się jutro go udobr***ać i nie dać sobie wmówić, że to ja wszystko robię źle.

Gość gość
7.00 wstać 8.00-16.00 praca w biurze 16.30 obejrzeć kolo fortuny 17-19 malowanie grafik 19 fakty tvn Potem kolacja, szykowanie żarcia i łachów na kolejny dzien pracy, kąpanie itd Prawdopodobnie około 23 masturbacja i zaśnięcie z orgazmem na ustach

dziś buuu, mnie zawsze było i jest żal jak widzę kogoś jedzącego w samotności... Nie wiem czemu. x Ula, powodzenia życzę... x dziś ostatnie zdanie mistrzostwo buahaha :D masakra koło fortuny też zmiażdżyło :P

Gość gość
Ja się nie spotkam. Z fejsbukiem już się pożegnalam. Pora na kafe.

Sama nie wiem jak to rozegrać, a on jest mistrzem manipulacji także na bank po drodze zwątpię w jego winę. Ale chcę już mieć tą rozmowę za sobą i życzyłabym sobie byśmy się już bardziej nie poranili.

Gość alkomniam
kobieta trzy i dwa: ty wiesz, że poematy z twoim udziałem się dzieją tuż obok :D

Gość gość
Bo kafeteria jest tak normalna jak oddychanie tlenem