Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się GO :(

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim , mam problem i chciałam się dowiedzieć czy ktoś miał podobny , od tygodnia jak nie więcej bardzo złe się czuje , ciężko mi jest chodzić do pracy cała się trzęsę , czuje się do d**y , chce mi się wymiotować boli mnie brzuch ;( w pracy dobrze nie jest , odchodzę pod koniec marca , szef jeszcze nie wie ale traktuje mnie strasznie razem z szefowa , cały czas obrywam chodz wiem ze zrobiła to druga osoba to oni wszystkie zale kierują na mnie , zaczęłam czuć się coraz gorzej chłopak zabrał mnie do lekarza , lekarz dał mi L4 na tydzień i kazał leżeć , nic więcej się nie dowiedziałam ;// dziś mój chłopak idzie do mojego szefa dać l4 i poinformować o stanie mojego zdrowia , lecz ja boje się konsekwencji ktroe będą przez to ze wzięłam L4 bo szef mówił mi ze mam nie myśleć nawet o L4 bo nie ma ludzi do pracy .... chodz widział ze się złe czuje udawał ze tego nie widzi , boje się ze jak wrócę po tygodniu oni bd namnie wściekli :( i w tedy zacznie się koszmar w weekend mam szkole , i zależało by mi pójść ale mam l4 leżące i tez nie wiem co robić , proszę o pomoc bo z tych nerw już od 5 wymiotuje :((((

Gość gość
Opij sie ,świat po pijoku jest piekniejszy;-) :-P

Gość gość
L4 masz pewnie do konca tyg. wiec mozesz pojsc do szkoly. Odprez sie, nic ci nie grozi. Jezeli masz takie stosunki w pracy, to dobrze ze odchodzisz. Bedzie dobrze, nie martw sie ;)

Gość gość
L4 mam od dziś do poniedziałku :( dziękuje za otuchy wspracia , ja bardzo wszystko przeżywam i napoczatku próbowałam wyjaśniać szefowi ze te złe rzeczy to nie tylko ja robię wiadomo jak Zasłużyłam na opierdziel to przyjmowałam go i szlam dalej pracować ale jak byłam obrażana przy klientach ze nic nie potrafię jestem Beznadziejna to nie dawałam rady psychicznie :(

Gość gość
Lepiej zostan w domu, jak szef jest taki, to moze ci nawet zglosic wizytacje z ZUS. Zglos sie do lekarza po cos na uspokojenie, przez jakiegos dvpka nie mozesz wpedzac sie w nerwice. Dasz rade, po tych wszystkich przejsciach bedziesz silna ;).

Gość gość
Ja męczyłem się z moim gnojem kilka lat aź go porządnie nie opiertoliłem . Wylecialem ale założyłem mu sprrawe w sadzie pracy o mobing i rasizm . W miedzy czasie postaraj sie o inną prace .

Gość gość
Będę musiała , dziś mój chłopak zaniósł mu L4 niby podobno przyjął to normalnie ale podkreślił ze bd musiał zamknąć sklep , i podobno trochę się podłamał mam teraz poczucie winny ale sam lekarz mi pow mam 164 wzrostu a wazę 42 kg lekarz boi się ze wpadnę w anoreksję :(

Gość gość
Nie wymusilam L4 wiec nie wiem czemu czuje poczucie winny , calu czas wymiotuje a od 2 dni nie jem :( a ja czuje poczucie winny :( taki już mam charakter ze na samym końcu myśle o swoim stanie zdrowia

Gość gość
Mysl tylko o sobie, odejdziesz stamtad. To jest problem Twojego jeszcze szefa, ze nie umie postepowac z ludzmi a ten kto nie potrafi, nie ma pracownikow.

Gość gość
Poszukaj wsparcia u psychoterapeuty, nawet na najsilniejszego chlopaka to za duze obciazenie.

Gość gość
:(mysl o sobie i dziekuj bogu,ze na normalnego lekarza trafilas

Gość gość
Złe rzeczy czyli?

Gość gość
Nie przejmuj sie nim, szefem, przeciez tam pracuje wiecej osob i Ty nie jestes odpowiedzialna za ten sklep.