Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy wystepują półnadzy faceci mąż zaslania mi oczy.

Polecane posty

Gość gość

Generalnie nie jest typem zazdrośnika, nie robi mi scen, ale gdy gdzieś pojawiają się półnadzy lub nadzy mężczyźni ( np. w telewizji) niby zartem zaslania mi oczy i za każdym razem to robi. Dodam, że jestesmy ze sobą już 13 lat. Ostatnio opowiadal mi, ze w jakiej restauracji w naszej okolicy byl organizowany Dzien Kobiet ze striptizerami i śmiechy chichy, gadka szmatka, ale jestem na 100% przekonana, ze probowal mnie podpytac czy chcialabym zobaczyc meski striptiz. Ciekawe jakby zareagował gdybym mu powiedziala, ze chetnie bym się tam wybrala, ale wolalam już go nie dręczyć. Faceci są dziwni.

Gość gość
Kompleksy.

Gość gość
Dziwne to są kobiety, które nie potrafią rozmawiać ze swoimi facetami, co ich gryzie. Związki, w których nie ma dobrej komunikacji pomiędzy partnerami, są problematyczne i bez sensu.

Gość gość
Kompleksy mówisz. Mój mąż jest przystojnym facetem, bardzo mi się podoba i często go o tym zapewniam. Nie tylko słownie, ale i pieszczotami. Dla mnie jest "number 1" ;) Gdy w tv są polnagie kobiety nie zwracam na to uwagi, choć nie mam figury modelki, skoro mąź zapewnia mnie, ze jestem dla niego najpiekniejsza to ja mu wierze. On niby jest pewny siebie, ale podczas takim momentow gdy nie moge spojrzec na cialo innego faceta (chyba mimowoli) pokazuje mi, ze ta pewnosc siebie jest na pokaz.

Gość gość
A możesz chodzić na plażę, bo tam mężczyźni tylko w spodenkach.

Gość gość
11:47 Rzadko bywamy na plaży :)

Gość gość
Czyli basen też odpada?

Gość gość
Rzadko bywamy na plaży usmiech.gif Ale oczy możesz otworzyć?

Gość gość
No nie idę po omacku :D, ale gdy tylko spojrzę dłużej na jakiegoś atrakcyjnego faceta bez koszulki (bez sprośnych myśli żeby nie było) to mąż zaraz reaguje. Nie gniewem czy złością tylko bardziej na zasadzie by zwrócić na siebie moją uwagę. A gdybym już skomentowala, że facet ma sześciopak na brzuchu albo fajny tatuaż to zaraz słyszę "pewnie byś takiego chciała, co?", a ja wtedy oczywiście muszę go zapewnić, że żaden mu do pięt nie dorasta. Wtedy spokojnie możemy wrocić do tego co robiliśmy wczesniej.

Gość gość
Dla mnie dziwne, ale każdy ma jakies dziwadztwa. A mąż też nie patrzy na inne kobiety?

Gość gość
Facet ewidentnie jest o ciebie zazdrosny, ale panuje nad tym. Dobrze, że go zapewniasz, że liczy sie dla ciebie tylko on. Widać potrzebuje tego.

Gość gość
12:22 Patrzy, ale nie taksuje wzrokiem. Mnie to nie boli, w końcu trudno przejść przez życie nie patrząc na ludzi. Czesto ogladając tv i widząc kobiety wspólnie komentujemy ich wygląd, np. widzę laske z fajnymi cyckami i mowie głośno, że też chcialabym miec cycki tej wielkosci bo fajnie wygladają i mozna ubrac wtedy jakis fajny ciuch (to tylko przyklad), mąż na to "eeee tam, twoje są idealne". I wiem, że mowi szczerze i wierze mu, że mu sie podobam. On natomiast jakby nie miał tej pewności, że faktycznie dla mnie jest najlepszy z najlepszych i ciagle szuka potwierdzenia, niby nie wprost, ale widzę, że tego potrzebuje.

Gość gość
przynajmniej wiesz ze mi zalezy. moj w ogole nie jest o mnie zazdrosny..

Gość gość
zazdrosnik! uciekaj dziewczyno od niego!