Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak słucham rozmów telefonicznych współpracowników którzy mają dzieci

Polecane posty

Gość gość

to widzę, że nie mają oni życia poza dziećmi i pracą. Nie rozumiem jak można tak żyć?

Gość gość
Ja mam potrzebę spotykać się ze znajomymi, prawie codziennie po pracy jeździć godzinami na rowerze - cieszyć się życiem :D

Gość gość
Pierwsze lata z malymi dziecmi takie juz sa. Maluchy wymagaja i opieki i wychowania. Pozniej staja sie zbyt samodzielne i tak az do usamodzielnienia sie ;)).

Gość gość
Z dziecmi tez mozna robic jedno i drugie.

Gość gość
gość dziś Ciekawe kiedy? Koledzy i koleżanki z pracy, którzy mają dzieci lecą prosto z pracy do dzieci jak kot z pęcherzem

Gość gość
Raczej po dzieci z roznych osrodkow opiekunczych. Mozna wozic dzieci na siodelku na rowerze a zabierac do znajomych to tez zaden problem, kwestia wchowania dziecka i akceptacji doroslych. Chodzilam do slynnego neurologa, u ktorego w gabinecie na macie bawil sie spokojnie jego synek.

Gość gość
A ja chociaż sam nie mam dzieci to nie potrafię zrozumieć jakim trzeba być tępym pustakiem jak autorka żeby przedkładać nad własne dzieci znajomych, jazdę na rowerze i nazywać to prawdziwym życiem :-D ...głupia ci/pa! Nawet mi jej nie szkoda, niech ją znajomi żałują ;-)

Gość gość
Gość 15 20, ale chamska p***a z ciebie

Gość gość
Ma potrzebę spotykania się ze znajomymi a nie jskieś swoje dzieci... No faktycznie życie jak ch..! Pokolenie zyebów genetycznych z facezboka, niedorozwojów intelektualnych i emocjonalnych :-D

Gość gość
15:23 chamską piz/dą to jesteś ty, na dodatek niedorozwojem umysłowym, pies cię yebał szmato! :-D ...znajomy pies

Gość gość
Gość 15 27 Twója matkę wyj***l i jesteś tego efektem

Gość gość
Ciężko wam zrozumieć tępe p***y że nie każda kobieta ma dzieci i nie jej jedyna ambicją z życiu nie jest rozplod

Gość gość
15:27 ty tego kto wyyebał twoją nawet nie wiesz... pewnie znajomy a ty byłaś niechcianą wpadką, skutkiem nieudanej aborcji i stąd jesteś takim tumanem, zyebem intelektualnym i enocjonalnym :-D ...nie zesraj się czasem bo i tak mi zwisasz i powiewasz

Gość gość
Niech kazdy zyje jak chce tylko po co te wyzwiska?

Gość gość
Dzifko z 15 27, idź rozłożyć nogi wparku bo za mało bachorow masz. Idź się lepiej rozmnazac jak króliki zamiast śmiecić to forum

Gość gość
15:32 głupi matole nikt ich nie zmusza i nawet nie namawia, niech autorka żyje sobie nawet z psem, ale to ona zalożyła debilny temat i przypier/dala się do nieswoich dzieci, sfrustrowana ci/pa żyjąca pełnią życia :-D

Gość gość
Normalnie z***bac autorkę bo śmie nie mieć dziecka. Ukamieniowac. Debilki jesteście

Gość gość
15:36 sram na ciebie, połykaj! :-D

Gość gość
Mózg już wysrałaś, razem ze swoim gowniakiem przez p**de

Gość gość
Debilką to jest ona, podsluchuje rozmowy i nie rozumie dlaczego ludzie mają rodziny zamiast znajomych, w pale jej to się nie mieści, kosmos :-D ...owoc wpadki z bidula

Gość gość
15:40 przyznaj się, jesteś z bidula gdzie cię gwałcili codziennie? :-D

Gość gość
Ludzie spokojnie. Znowu daliście się prowokować przez trolla.

Gość gość
Idiotko, jakbyś kiedykolwiek pracowała zamiast siedzieć w domu i rodzic bachory jeden po drugim to był wiedziała że pracując nie masz własnego pokoju, ludzie przy biurach bez skrępowania n*******laja do telefonów, nie trzeba nikogo podsłuchiwac żeby słyszeć.

Gość gość
No ty byś pewnie chciała żeby ktoś cię zgwałcił, tłusta świnia niedor******* chłop musiał opaskę na oczy założyć żeby dzieciaka ci zrobić bo by się zerzygal

Gość gość
15:45 sama jesteś idiotką, pracę w biurze nazywasz pełnią życia? Zdechniesz jako stara biurwa zakładająca tematu o wstrętnych rodzinach i dzieciach :-D ...a na znajomych jeszcze się przejedziesz... na rowerze

Gość gość
A gdzie ja napisałam że to pełnia zycia? Ty nawet takiego doświadczenia nie znasz, zdechniesz jako zahukana kura domowa z którą wstyd się pokazać wśród ludzi.

Gość gość
15:47 ciebie rochają wszyscy znojomi, masz powodzenie, żyjesz pełnią życia? :-)

Gość gość
Spotkania ze znajomymi z dziećmi to nie to samo co normalne spotkania ze znajomymi :D Ja mam na myśli spotkania, gdzie nie musisz się martwić o dzieci, możesz się napić alkoholu, spotkania które przeciągają się do późnych godzin.

Gość gość
Oceniasz według swojej miary? Sorry, pewnie nawet nie rozumiesz tego powiedzenia bo mózg maleje od ciąży.

Gość gość
15:51 już po pracy biurwo? Idź szybko spotkać się ze znajomymi pożyć pełnią życia :-D ...nie zapomnij o gumach, no chyba że się już wysterylizowałaś