Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak słucham rozmów telefonicznych współpracowników którzy mają dzieci

Polecane posty

Gość gość
Gość 15 51, wiesz dla normalnych kobiet pełnia zycia to nie ******ie zbiorowe, widać jaka jesteś skoro o tym piszesz i to ci od razu przyszło na myśl.

Gość gość
Picie alkoholu ze znajomymi do późnych godzin nie potępiam ale żeby uważać to za pełnię życia i zakładać takie tematy to naprawdę trzeba być ułomem, pustakiem :-D ...i alkoholiczką

Gość gość
16 01 bo jeśli dziewczyna napije się że znajomymi to od razu alkoholiczka? Ty normalna jestes czy jak? Chyba coś ci się lekko p********ilo pod deklem

Gość gość
15:57 wiem wiem, spotkania ze znajomymi, picie alkoholu do późna i jazda na rowerze, tylko pozazdrościć :-D

Gość gość
A co jest konkretnie złego i gorszacego w tych aktywnościach? Pewnie jesteś jedyną z tych które uważają że jeśli one czegoś nie robią to znaczy że to jest be i fuj i najlepiej zakazać?

Gość gość
16:02 a ty w ogóle jesteś dziewczyną? Czy zyebem podszywającym się pod niedorozwiniętą umysłowo biurwę żeby walić konia? :-D

Gość gość
Gość 16 03.no Tobie na pewno wszyscy zazdroszcza g****a na włosach, rzygow na bluzce, cieknacego mleka z cyckow jak u krowy, łańcucha w domu w postaci dziecka wiszącego na cycku

Gość gość
Pytam się normalnie dlaczego niby dziewczyna nie może pić? Nie wiem co w tym nie do zrozumienia

Gość gość
Dodam że z***ami to są osoby które uważają że jedyną słuszna droga jest posiadanie dziecka. Mało wam brakuje do zwierząt.

Gość gość
16:06 nic złego, ale zakladanie tematu i przedkładanie ich nad własną rodzinę i dzieci to zwyczajna głupota na poziomie ułoma :-D Jeżeli nie mam motocykla to nie zakładam tematów że ich właściciele to zyeby niezrozumiałe bo lepiej napić się piwa... wiem wiem, dla ciebie za trudne :-D

Gość gość
16 16 napisałeś/as że trzeba byc alkoholiczka, więc chyba sam/a swoich wypowiedzi nie rozumiesz

Gość gość
Autor to podręcznikowy przykład przygłupa i hipokryty, krytykuje matki i ma pretensje do nich że mają dzieci a nie tak jak on ich nie mają, bo on ma prawo ich nie mieć :-D ...no nie cymbał?

Gość gość
Matki to wieksze debilki bo nie rozumieja jak można nie mieć dzieci, nie chcieć mieć dzieci i przedkładac inne rzeczy nad posiadanie potomstwa..... No nie debilki?

Gość gość
Biurwo wracaj do swojego zayebistego życia i znajomych a nie zakładaj tematów które cię przerastają zwyczajnie... może młoda jesteś to jeszcze trochę zmądrzejesz, a jak nie to trudno, twój problem :-D

Gość gość
16:23 to nie one założyły temat przygłupie, idź się zmasturbuj, napij, nie główkuj nad tym bo to dla ciebie za trudne :-)

Gość gość
16.23 dokładnie. Tez Nie chce mieć dzieci, mam 26 lat, prace i fajne życie towarzyskie noi wolność, niezależność, brak zobowiązań czego matki polki pewnie zazdroszcza takim jak ja i dlatego tak tu ujadaja :D

Gość gość
Ale to nie ja założyłam ten temat idiotko, autorka pewnie nawet nie czyta tych waszych wypocin z odpieluszkowym zapaleniem mozgu

Gość gość
16 25 o k*******, widzę że trafiłam na typowo matkę polke.

Gość gość
16 25 o k*******, widzę że trafiłam na typowo matkę polke. Młoda to zmadrzejesz, kto mi mi poda szklankę wody na straosc?? Co Ci tam jeszcze fajnego macica podpowiada?

Gość gość
Nie denerwuj się tak bo przedwcześnie urodzisz i brajanek będzie nie teges z główka

Gość gość
To temat typu biali nas nie lubią, zmusimy ich do tego siłą żeby... się przemalowali na czarno ;-)

Gość gość
16:39 a ty jak masz na imię i co w papierach, rodzice nieznani? :-)

Gość gość
O widzę że trafiłam z imieniem. Wiesz ze udowodniono że takie imiona nadają rodzice którzy pochodzą z patologicznych rodzin?

Gość gość
No chyba ty tak masz, mnie matka odwiedziła 2x a tylko ojciec nieznany 😠

Gość gość
16:46 trafiłaś he he! Wierz mi, jesteś przygłupem, typowym pustakiem niezdającym sobie z tego sprawy, źle ci nie życzę, żyj sobie w swoim świecie przygłupów :-D