Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pokonac ten lek i skad sie bierze?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam duzego doswiadczenia ale intuicja zazwyczaj mnie dobrze prowadzi... Za kazdym razem gdy poznaje kogos i jestem nim zauroczona to mnie paralizuje... gdy on mnie dotyka, ja doslownie jestem sparalizowana. Kiedys probowalam podniesc reke zeby dotknac faceta po wlosach a ona stala sie jakas ciezka i opadla. Moje ruchy sa byle jakie, ograniczone, do tego czuje jakby mi serce stawalo, ciezko mi zlapac oddech,, twarz przybiera wszystkie kolory teczy itd. :( I tak jest za kazdym razem. Mialam juz par****lopakow.To jest porazka. Gdy facet mi sie nie podoba to jest inaczej. Idzie szybko, zwinnie, jestesmy zadowoleni, a gdy tylko cos poczuje to koniec swiata

Gość gość
bo to pochodzi od demonów demony nie chca zeby była szczesliwa i to cała filizofia demony potrafia wywoływac choroby psycziczne i fizyczne np rak

Gość gość
Myślę, że boisz się podświadomie, że zrobisz coś nie tak. A to, że Ci zależy na tym kimś to potęguje. Spróbuj może porozmawiać z taką osobą o tym :-) jeśli gość będzie na tyle inteligentny żeby zrozumieć to pomoże Ci to przełamać ;) gdybyś na mnie trafiła to nie miałbym problemu z tym :-)