Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubygosc

chyba samobójstwo

Polecane posty

Gość grubygosc

Witajcie, grupa raczej nie temu służy. Ale potrzebeję pomocy, bo nie daję rady. Nie chce pisac tu całej swojej historii z odchudzanie, zatem tak w skrócie. Pasztetem jestem od zawsze. Nie daje już rady. Od ok. 3 lat ciągle próbuje jakis diet lecz zawsze po tygodniu trace zapał. Za miesiąc będzie mialo mniejsce jedno z najwazniejszych wydarzeń w moim zyciu chciałabym do tego czasu schudnąć 10 kg. Nie chce stracic samych kg, bo zeszłaby głównie woda. Zależałoby mi na jakis 12 cm z pasa, 5 cm z uda, 10 cm z talii. PROSZĘ o pomoc, podpowiedzcie jakąś dietą+ jakie ćwiczenia dają najszybsze efekty ( najlepiej żeby było to coś sprawdzonego np. na Was samych) Proszę też osoby które ważą ok 76kg przy wzroście 164cm o wrzucenie zdjęć swoich przemian i krótki opis metamorfozy (może być na priv lub w kom). Bardzo proszę, wręcz błagam, pomózcie. Naprawdę nie wiem już co robić od 3 lat cały moj swiat kręci się tylko wokół nieudanych diet... Z góry dziękuję.

Gość gość
Nie ma innego wyjscia jak sie przemoc i mniej jesc. Nie ma innej mozliwosci . Jedz wszystko ale malo, garść i woda, dziennie kilka takich garści i cwicz . Inaczej nie schudniesz

Gość gość
Jesli nie bedziesz miec samozaparcia to zestarzejesz sie gruba , zadne leki nie spala kalorii, nie ufaj suplementom. Mozesz jeszcze zmniejszyć zoladek ale chcesz miec blizny ? Bo ja bym nie chciala

Gość gość
a prosiłaś Jezusa on też pomaga schudnąć jest lekarzem od wszystkiego a zwłaszcza serca miłości chirurgiem kazda czesc naprawi swoim laserami miłość