Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poodba sie wam piosenka Sławomira

Polecane posty

Gość gość

"Miłość w Zakopanem" ??? :-P :-D

Gość gość
wole Sarse: "nie widziała dup.a słońca , tak mówiłeś. gó.wno mieszało się z moczem co chwile"

Gość gość
Mi się nie podoba

Gość gość
Ania Dabrowska - Porady Na Zdrady :-) Polecam posłuchać wszystkim wykorzystywanym i zdradzanym kobietą :-D

Gość gość
r******ie w zakopanem. bzykam cie strap-onem

Gość gość
A podoba się wam Sławomir? ;)

Gość gość jaromirrr
Mi się Magdalena podoba ;-)

Gość gość
Teraz już wszystko wiem Bawiłem grubo się i w Ameryce (USA) Gdzieś pod palmami raj, mówili jedź, bo tam, podobno życie (ooo) To był przepiękny czas, życie tętniło w nas pamiętasz miła? (ściga nas, ściga nas) Lecz to w Ojczyźnie właśnie nam się przydarzyła Miłość, miłość w Zakopanem Polewamy się szampanem Rycerzem jestem ja, a ty królową nocy Miłość żarzy twoje oczy Rozpędzona jak motocykl Hej wypijemy syćkie drinki aż do dna Cekiny błyszczą twe, uśmiechem kusisz mnie, DJ przygrywa (DJ przygrywa) Splecione ciała dwa, tak piękni ty i ja, szczęście nadpływa (ooo) Choć na parkiecie tłum, tu dzisiaj oprócz nas nikogo nie ma (nie ma nas, nie ma nas) Cześć tu Sławomir, a w mych ramionach Magdalena Miłość, miłość w Zakopanem Polewamy się szampanem Rycerzem jestem ja, a ty królową nocy Miłość żarzy twoje oczy Rozpędzona jak motocykl Hej wypijemy syćkie drinki aż do dna Poranek, jasny świt, głowy leciutkie, bo to przecież góry (to przecież góry) Na niebie słońce lśni, ty jesteś dzisiaj nim, przeganiasz chmury (ooo) Buzi mi teraz daj, a potem więcej gdy będziemy sami, Bo od wieczora baby znowu zaczynamy Miłość, miłość w Zakopanem Polewamy się szampanem Rycerzem jestem ja, a ty królową nocy Miłość żarzy twoje oczy Rozpędzona jak motocykl Hej wypijemy syćkie drinki aż do dna

Gość gość
Wolę Starą Megiere, hymn wszyskich żon :D

Gość gość
Ty stara cholero (ty stara ty) Cie diabli nie biero (ni c***a ni) Co robić tero Jak megiero z tobą żyć? Chodząca afero (afero ty) Dożarta pijawko (na mojej krwi) Wyczucia zero Tera tu wygarnę ci Dużo jesz, mało wiesz Mordę od rana drzesz Nigdy nie pukasz w drzwi Loda nie robisz mi Kiedy ruszasz z miejsca wrzucasz trzeci bieg Pachniesz źle, czepiasz się Krzyczysz tak, że mózg drży W nocy ogórki żresz Budzisz, gdy piękne sny I nie lubię kaszy z sosem, bo to syf Ty stara cholero (ty stara ty) Cie diabli nie biero (ni c***a ni) Co robić tero Jak megiero z tobą żyć? Chodząca afero (afero ty) Dożarta pijawko (na mojej krwi) Wyczucia zero Tera tu wygarnę ci Człowiek to zęby ma A ty masz wredne kły Zgrzytasz, gdy forsy brak Nerwy tym psujesz mi Kiedy Kliczko walczy, bierze cię na seks Tresuj psa a nie mnie Kres już tych komend złych Dobry rozrusznik mam Z tobą zawsze na pych Może raz baba z chłopa będzie koniu lżej

Gość gość
achh ta miłość miłość w Zakopconym ;-) jakże burzliwa, jakże krótka, jakże piekna :-P

Gość gość
Jak dla mnie robiona pod publiczność. Popisuje się, że był w Ameryce, bywa w Zakopanem i ma miłość. Nie jest to piosenka dla singli.

Gość gość
tak właśnie tak ! dokładnie ! :-P ta cała miłość miłość w Zakopanym była pod publiczkę i tak na siłę naciągana ;-) 🖐️

Gość gość
E. ale chyba ty o tym wiesz ?? ;-) :-P zZzZzZz 🖐️

Gość gość
Dopiero da się tego słuchać przerobionego na metal. Jest na YT. W dodatku jest na co popatrzeć, długowłose ciacho zamiast łysego w błyszczącej marynarce ☺