Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orgazm pochwowy. Jak osiagnąć?

Polecane posty

Gość gość

Mąż jest moim pierwszym i jedynym mężczyzną. Na początku naszego pożycia seksualnego penetracja była dla mnie zupełnie obojętna. Czułam, że penis jest wewnatrz pochwy i czułam ruchy, ale ani mnie to nie parzyło, ani nie ziąbiło. Dochodzilam tylko przy stymulacji lechtaczki. Po urodzeniu pierwszego dziecka sytuacja się polepszyla bo zaczęłam odczuwać dużą przyjemność z penetracji, ale wcześniej musiałam mieć orgazm łechtaczkowy i być mocno rozbudzona. Kilka razy wydawalo mi się, ze jestem o krok od szczytu, ale jednak nigdy orgazmu pochwowego nie mialam. Istnieją jakieś sposoby by wywołać ten rodzaj orgazmu ?

Gość gość
zrozum że każda kobieta jest inna i ma inne potrzeby ja swoją kobietę wystarczy że penetruję 10 minut i ona już dojdzie i chwilę odpocznie i znowu chce , zależy od osoby , są też kobiety co nie posiadają wcale orgazmu ciesz się że masz go

Gość gość
Ahahahahahaha pewnie udaje debilu

Gość gość
Ja mam orgazmy pochwowe tylko podczas podwójnej penetracji. Nieduży elastyczny wibrator taki ze 12 cm obwodu w moim tyłku ale nie może się ruszać tylko jego zadaniem jest tam prostu tkwić, a następnie mąż bzyka mnie waginalnie. Wtedy potrafię czasami dojść. Bez wibratora w tyłku nie ma szans abym doszła.

Gość gość
jakby udawała to bym z nią nie był , rozumiesz to kurde że każda inaczej tego doświadcza i innych bodźców potrzebuję do dojścia , zachowujesz się tak że odpowiadasz za każdą głupie masz myślenie typowy janusz

Gość gość
No ale slad byś wiedział ze udaje?

Gość gość
po drugie nie ma jak tego udawać bo wytrysk pochwowy ma i mocne skurcze ma więc nie ma jak nawet jakby chciała mi mówiła

Gość gość
Zgadzam sie z toba ze każdy inaczej ale niewierze ze tylko jej wsadzisz a ona odrazu orgazm i tak co 5 minut pewnie jak cie spotka na chodniku to tez orgazm jak tylko pasek zaczynasz rozpinać ahahahaga ego wypieprzone w kosmos ja z jednym udawalam i on opowiadał ze tylko mi wsadzi a ja juz i stad tak pomyslalam

Gość gość
gość dziś Zastanawialam sie nad kupnem korka analnego.

Gość gość
korek jest bardzo fajny nie tylko w czasie stosunku używamy go od lat

Gość gość
przecież nie mówię że zawsze tak jest czasem muszę się napracować z dobra godzinę

Gość gość
Dla mnie korek analny jest nieprzyjemny. Jego konstrukcja daje wrażenie jakbym mia£a zaraz zrobić kupę. Do podwójnej penetracji lepsze jest zwykłe, małe i elastyczne dildo. Nie może być za twarde. Ja mam chyba przy tym orgazmy bo w takim seksie to dildo analne jest uszczelniaczem waginy i wszystko czuję kilka razy mocniej.

Gość gość
Dla mnie najwspanialszy jest orgazm łechtaczkowy.Miewam najczęściej kilka -jeden po drugim. Uwielbiam się masturbować.Właśnie zrobiłam przerwę w drażnieniu i stymulacji łechtaczki.W cipce mam cały czas dość grube dildo i zaraz znowu zajmę się łechtaczką.Lubię takie wieczory.:)

Gość gość
ja mam najlepsze orgazmy przy penetracji dwóch dziurek prawdziwymi k***skami kocham na dwa k***ski

Gość gość
A to ok