Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga433

Akceptacja siebie

Polecane posty

Gość Olga433

Witam, Jestem rok po porodzie, mam cudowną córeczke którą kocham nad zycie, właśnie wróciłam do pracy. Przed ciażą ważyłam 58kg przy 165 cm i wróciłam szybko do swojej wagi, teraz też tyle waże. Wiec niby wszystko ok ale... Przed ciążą miałam jędrne ciało, płaski brzuch, piersi miseczka C, sterczące sutki. A teraz? Obwisła skóra na brzuchu, rozstepy na nogach, obwisle małe cycki, płaskie sutki, luźną pochwe. Jak sobie z tym radzic? Jak sie zaakceptowac? Wiem ze musze z tym życ ale nie przypuszczałam że tak zmieni sie moje ciało. Z atrakcyjnej dziewczyny stałam sie zwykłą kobietą. Pomóżcie.

Gość gość
Nie wiem bo sama nie mogę patrzeć jakim stałam się flakiem a mam 25 lat. Gdybym miała pieniądze z pewnością poprawilabym sobie piersi . Kiedyś uważałam to za fanaberię i jak można się operować.

Gość gość
Matko boska to ile wyście przytyly? Bo ja 23 kg przytylam a teraz 7 m po porodzie nic a nic się moje ciało nie zmieniło, karmilam pół roku. Trochę przytylam w udach ale od razu nad tym zaczęłam pracować i jest super. Nie.piszę tego żeby się chwalić bo i tak tu jestesmy anonimowe. Byłam właśnie przez kafeterie przygotowana psychicznie na to, ze moje ciało będzie takie jak opisujecie i wcale się tak nie stało. Może przesadzacie?

Gość gość
Cycki miałaś małe i masz małe... A że obwisły? Trzeba było nosić dobrze dobrane staniki...