Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie lubicie skromne dziewczyny?

Polecane posty

Wiecie że czuję się obrażony. Robicie z facetów zwierzęta które gadają chamskie teksty i obmacują laski bo sa wyzywająco ubrane. No przepraszam ale macie dziwne otoczenie.

Gość gość
Na twoim miejscu zmieniłabym środowisko, nie garderobę

Gość gość
Normalna. Chodziłas i co? Chyba sobie dodajecie...

Gość gość
Nieodpowiedziany - ta dziewczyna po prostu zagalopowała się w swoich komentarzach i teraz próbuje wybrnąć.

Gość gość
23:47 Środowisko jest normalne. Ja po prostu tak działam na facetów. Nie żebym się przechwalała, mam też doświadczenia w modelingu, więc to o czymś świadczy...

Gość gość
23:49 W niczym się nie zagalopowałam. Nie wiem jak wyglądasz, nie wiem jaką masz wrażliwośc, ale ja jestem mega religijna i mi atencja nie jest potrzebna.

Gość gość
Wierzę w modeling, nie wierzę w to molestowanie. Wrzuciłaś kilka głupich komentarzy i teraz się bronisz, jednocześnie chwaląc (?), że ludzie na ulicy cię dosłownie poniżali. Tak, wspaniale działasz na mężczyzn. Pozazdrościć. Jestem pewna, że modelki pokroju Adriany Limy również czegoś takiego doświadczają.

Gość gość
gość dziś muzulmanka? :D

Mimo że nazwałybyście mnie seksistowską świnią to nie obmacywałbym kobiety i nie mówił takich rzeczy a widząc takie zachowanie u innych bym zareagował na takie chamstwo.

Gość gość
23:49 Haha. Nie bądź śmieszna. I naprawdę zmień środowisko bo nawet piękne kobiety nie mają problemu nosząc sukienki. Nie, nie mam na myśli siebie. Spokojnie :P

Gość gość
23:51 Ja bym tego molestowaniem nie nazwała, bo jednak do żadnego stosunku nie doszło, ale zdarzało się, że facet mnie podszczypnął i to nie raz, prawił obrzydliwe komplementy.

Dziewczyny!!! A u facetów jakiś strój was (kobiety) tez prowokuje i jest wyzywający? Mój strój wątpię czy jest prowokujący. Lubię skórzane kurtki lub w stylu militarnym, znoszone dżinsy i ciemne koszulki/koszule. Taki strój odstrasza kobiety?

Gość gość
23:52 Problem w tym, że jak ktoś cię obmaca za tyłek to nie zrobi tego przy świadkach, albo zrobi tak, żeby nikt nie widział. :o

Gość gość
I to twoim zdaniem nie jest poniżanie i molestowanie? No cóż. Nie mam więcej pytań i nie bardzo widzę sens ciągnąć ten temat, ale masz mocno skrzywione pojęcie tego co jest normalne. Nic dziwnego, że kobiety w krótkich spódnicach widzisz jako puszczalskie potwory, w końcu jakoś sobie musisz to tłumaczyć.

Gość gość
23:53 Żaden prawdę mówiąc. :D Przynajmniej w moim wypadku. ;) Ja lubię jak mężczyzna jest elegancki, nosi białe koszule, garnitury, ale to nie jest prowokowanie, tylko elegancja. ;)

Gość gość
Molestowanie nie jest stosunkiem... To był przypadkowy gość czy miałaś z nim styczność przez dłuższy czas? Jeśli tak to sama widzisz ze to wina środowiska. Zresztą doskonale widać że pod plaszczykiem oburzenia w twoich wypowiedziach kryje się radość z tego powodu. Ze niby taka z******ta. I to chwalenie się modelingiem. No lał. Skończ.

23:55 Nie wiem czy aż molestowania ale na pewno chamskie, obrażające kobietę zachowanie. Jeśli na to pozwalasz... Daj numer. Jesli takie zachowanie mężczyzn cie obraza to daj mi serce.

Gość gość
23:55 Jakbyś za każdym razem, gdy wychodzisz w krótkiej spódnicy słyszała ordynarne komentarze to szybko przestałabyś takie zakładać. Proste.

Gość gość
23:56 Nie chwale sie tylko mowie jak jest. To był przypadkowy gość, robił z żoną zakupy w markecie. Nie chciałam wszczynać bury, bo był z rodziną. Mi się to nie podoba, dlatego dziwi mnie, że kobiety chcą być traktowane przedmiotowo i słuchać dziwnych komplementów.

Gość gość
Ja tam lubię facetów w skórach (jak mówiłam, sama mam specyficzny styl). Jak dla mnie fajny styl :) gość dziś - albo wyolbrzymiasz albo twój problem to nie są ubrania. Jest dużo naprawdę pięknych i seksownych kobiet które nie mają na czole napisane "łatwy cel"

Ja to jestem chamem i prostakiem. Jakbym zobaczył taką sytuację z podszczypywaniem lib komentarzami stałbym się agresywny a później poobijany. Jak można takie zachowania tolerować?

Gość gość
To ciebie traktowali przedmiotowo. Normalna kobieta zrobiłaby awanturę (i robią!), ty jesteś jakims dziwnym magnesem na patologię.

Gość gość
23:57 Nie pozwalam, dlatego ubieram się skromnie. Tylko jeden mężczyzna może mieć widok na moje odsłonięte ciało - mąż. Dla reszty nie chcę się pokazywać.

Gość gość
No i co z tego że byl z rodziną? Właśnie dlatego trzeba było pokazać mu gdzie jego miejsce żeby jego bliscy wiedzieli co za buraka hoduja w chałupie. Żenada. To jest właśnie akcja mi tu k****. Każda płaczę i ma się za szargana a jak przychodzi co do czego to potulnie spuszcza łeb zamiast spuscic takiemu kokosa na łeb. Jesteście żałosne kobiety. A ty skończ się jarac sama sobą bo się rzygać chce.

Nieodpowiedzialny, ponoć czerwona koszula działa na kobiety. Ale niektóre twierdzą, że niebieska. Może zmień ciemną na jaśniejszą. Ja nie parzę na strój. U faceta zwracam uwagę na kark, ręce (często jest to sam odcinek MIĘDZY dłonią a łokciem), brzuch w okolicy paska. To są części, które mnie u faceta w jakiś sposób bardzo kręcą.

Gość gość
23:59 Myślisz, że tolerowałam? Jak słyszałam takie teksty to rewanżowałam się obraźliwymi, no ale powiedz, ile można? I po co się tak męczyć? Nie lepiej mieć spokój z takimi? Ja już mam i nie żałuję. ;)

Gość gość
00:02 Nie byłaś chyba w takiej sytacji to nie wiesz jakie to jest trudne. Szok, strach i niedowierzanie. Szczególnie, że miałam wtedy niespełna 17 lat. To nie jest takie łatwe jak się wydaje. Łatwo jest gdybać.

Nie mam zamiaru. Ubieram się tak od czasów gimnazjum. Interesowało mnie to czy taki strój odstrasza kobiety. Chyba to nadrabiam gadka. Jaki strach? Musisz sie takim sprzeciwiać bo nie przestaną z tym napakowanym testosteronem zachowaniem.