Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie lubicie skromne dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
00:59 Też mnie to dziwi, a często chodzę na plaże, nie tylko w PL.

Gość gość
Nieodpowiedzialny - wcale nie, po prostu nikt się aż tak pewnie nie przygląda żeby wśrod setek turystek zobaczyć te pare z włosami pod pachami Może powinnam zaznaczyć tylko, że nie mieszkam w Polsce

Gość gość
Może napiszesz, gdzie jest ta plaża z owłosionymi kobietami, bo jakoś nikt z nas oprócz Ciebie o takich nie słyszał. :D

Gość gość
Hipisów nie widzieliście?

Gość gość
Mówiłam o kobietach które znam, ale pewnie jakby się przypatrzeć to na każdej plaży jest kilka które nie golą nóg

Gość gość
01:02 Łatwiej? Nie sądzę. Wszystkie kostiumy w pl są typu bikini, więc muszę ściągać z zagranicy, bo bikini nie noszę...

Gość gość
01:03 Być może, ale to pewnie jakieś blondynki, które mają słabe owłosienie. Ja nie wyobrażam sobie chodzić niewydepilowaną, źle bym się z tym czuła, no ale co kto lubi.

Gość gość
mówisz tak jakby ludzie i tak głównie nie kupowali przez internet

Gość gość
To ty, niektórym to nie przeszkadza i w sumie rozumiem ten tok myślenia. włosy na ciele są naturalne i nie ma się co ich bać. Sama też nie lubię mieć wlosków, ale co mnie obchodzą cudze pachy? Faceci też się raczej nie depilują

Gość gość
01:07 No ale nie muszą ściągać z zagranicy. :D

Gość gość
01:08 Zależy od mężczyzny. Mnie cudze włosy też nie obchodzą, no ale sama nie wyobrażam sobie mieć owłosionych nóg czy pach.

Gość gość
Wszystko jest "z za granicy", jak zamawiasz towar to najpierw jest on wysyłany z głównego warehouse'u, dopiero potem do lokalnego dystrubutora.

Gość gość
Tak, to ty, ale ty to nie jest każdy inny człowiek na tej planecie więc przestań generalizować na swojej podstawie. Też idę spać, dobranoc

Gość gość
01:12 Przecież pisałam, że u innych mnie to nie interesuje. Czy Ty naprawdę masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Wtórny analfabetyzm jak widać. :o

Gość gość
zdaje się, że żyjesz w dość zamkniętym świecie więc nic dzwnego, że nie widziałaś

Gość gość
Sugerowałaś, że takich kobiet w ogóle nie ma i kazałaś mi sobie taką wyobrażać więc to chyba była generalizacja, prawda? Ty czegoś nie zrobisz/nie widziałaś to znaczy, że tego nie ma.

Gość gość
01:11 Wiem. Znowu czegoś tutaj nie rozumiesz. Bikini możesz bez problemów kupić w każdym mieście, na wysyłkę ze sklepu internetowego też długo nie czekasz. Sprowadzenie z zagranicy wiąże się z dłuższym czasem oczekiwania i wyższymi kosztami. No i nie możesz sobie tego przymierzyć przed zakupem.

Gość gość
01:15 Bo nie ma. Większość się depiluje. Te, które nie robią to jakieś ewenementy.

Gość gość
Nie wiem skąd to zamawiasz, ale przesyłki ze stanów idą raptem tydzień, góra dwa i można łatwo zwrócić towar

Gość gość
01:14 Dlaczego tak uważasz? Plaża jest dla wszystkich. ;)

Gość gość
To nie ma czy to ewenementy? Bo to się trochę wyklucza ;) Jakiś czas temu była nawet moda na kolorowanie włosów pod pachami :D

Gość gość
01:17 I płacić dwa razy za przesyłkę. :D Ja ciuchy wolę kupować na miejscu, a nie przez internet.

Gość gość
Każdy by wolał, ale nie zawsze jest taka możliwość. Sama ubrania też głównie przez neta zamawiam

Gość gość
01:18 Niby u kogo ta moda? U jakiś celebrytek próbujących wzbudzić zainteresowanie mediów. :D Sorry, ale większość kobiet tak się nie ubiera. W dziwnych środowiskach przebywasz jak widać.

Gość gość
01:20 No ale Twój ubiór jakoś od standardów nie odbiega. Kuse ciuchy kupisz w każdym sklepie z odzieżą, więc masz wybór.

Gość gość
Owszem, w bardzo dziwnych, chociaż chyba nikt akurat tej mody nie przyswoił (a przynajmniej nikt się nie chwalił).