Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to mozliwe, ze sa piekne kobiety ktore po prostu chcialyby by sie

Polecane posty

Gość gość

zwiazac z kims, kto je szczerze pokocha, bedzie czuly, troskliwy, opiekunczy, odpowiedzialny? to znaczy czy to mozliwe ze taka pieknosc wezmie takiego faceta, choc nie bedzie on przystojny ani bogaty? odpsizzie szczerze prosze

Gość gość
jezeli bedziesz mial to cos... co sie jej spodoba w Tobie to pewnie tak! pamietaj wyglad to nie wszystko.. uroda do 30.. a potem tylko wnetrze ;)

Gość gość
bo Ty jezeli bylbys przystojny to czy chcialbys miec taka Ule brzydule ktora wogole Ci sie nie podoba? Na pewno nie.. musialaby miec to cos.. co by przykuwalo Twoja uwage ;) POWODZENIA!

Gość gość
po 30 dopiero chłopcy stają się facetami więc nabierają meśkości i urody

Gość gość
22:47 Dokladnie tak!

Gość gość
Piertolicie prawiczki jak optymiści . Jak jest ryj to juź będzie ryjem . Wszyscy kumple ze szkoły na których dziewczyny mówiły " idź ty ryju " są dzisiaj samotni.

Gość gość
Ile kosztuje TO COŚ ? i gdzie można to kupić?

Gość gość
gość wczoraj jezeli bedziesz mial to cos... co sie jej spodoba w Tobie to pewnie tak! pamietaj wyglad to nie wszystko.. uroda do 30.. a potem tylko wnetrze oczko.gif Zgłoś X Bzdura z ta uroda do 30-tki haha. Wiele kobiet dopiero pieknieje po 30-tce.

Gość gość
Ile kosztuje i gdzie kupić to coś do k****y mendy pytam się .

TAK, ale `piękne` dla każdego znaczy coś innego. Pojęcie względne. Jak byłam młodsza to podobały mi się `same kulfony` jak to moje koleżanki komentowały. Kulawy? Niski? Chudy?? Co z tego! Dla mnie był piękny, idealny... właśnie dlatego, że był mały, chudy i kulał. Więc dlaczego `piękna` kobieta miałaby nie zakochać się w mężczyźnie pięknym dla niej :)

Gość gość
Jeśli facet nie będzie odpowiadał wymagania kobiety to kobieta nigdy dobrowolnie nie będzie sie zadawać z byle kim . Tylko będzie bóbr targała całe życie. W literaturze sa takie przykłady " Nad Niemnem " stara ciotka cierpiała ale nie wyszła za Anzelma bo się wstydziła gnój wyrzucać. Bo Bochatyrowicze nie mieli służby ,sami pracowali ja pisałem właśnie maturę z tego ,temat był taki: ETOS PRACY W POWIESCI ELIZY ORZESZKOWEJ "NAD NIEMNEM"

Gość gość
Autorze, ja Ci napisze cos od siebie. Nieskromnie piszac to jestem uwazana za pieknosc, zawsze i wszedzie slysze komplementy jaka to nie jestem piekna, rowniez od kobiet. Wzbudzam zainteresowanie swoim wygladem a na facetow zawsze wybieralam sobie brzydali. Pierwszy z nich mial 170 cm wzrostu (czyli tyle co ja),nie mial jednego zeba z boku a reszta w oplakanym stanie,duze blizny potradzikowe na twarzy. Drugi mial rowniez 170 cm, calkiem lysy, sztuczna szczeka ( wybil zeby w bojce w mlodosci), ogolnie nieatrakcyjny. Trzeci facet 165 cm wzrostu, chudy jak patyk, z twarzy nawet ok ale sylwetka bardzo watla. :-O Teraz jestem sama i szukam partnera ale tylko wlasnie takie korduple mnie zaczepiaja a przystojniacy tylko sie gapia. Szlag mnie trafia jak widz brzydule z facetami po 190 cm, przystojnymi, zadbanymi,. Chyba wiele jest prawdy, ze jednak przystojniacy wybieraja brzydkie albo przecietne. :-D

Gość gość
Głupia jesteś ja mam 190 i co ? Teź jestem uważany za przystojnego i co . I g****o doopa pipa . Koorwa hooj ,cycki pipa doopa hooj.

Gość gość
bo wysocy wole te niskie i srednie, a ty jak masz 170 to leca na ciebie kurduple. w przyrodzie wszystko musi sie wyrownac. no i pewnie wmawiasz sobie, ze taka piekna jestes. ludzie sa uprzejmi a ty to bierzesz za pewnik.

Gość gość
gość dziś bo tylko bezmózgi z niczym do stracenia miały na tyle jaj aby do ciebie podbijać a ty brałaś co się nawineło, czyli też głupia jesteś, co z tego że "ładna"

Gość gość
gość dziś bo wysocy wole te niskie i srednie, a ty jak masz 170 to leca na ciebie kurduple. w przyrodzie wszystko musi sie wyrownac. no i pewnie wmawiasz sobie, ze taka piekna jestes. ludzie sa uprzejmi a ty to bierzesz za pewnik. Zgłoś X No niech Ci bedzie, ze ludzie sa "uprzejmi" :-D ,lacznie z tymi z agencji modelek ktorzy proponuja mi castingi.:-D W Polsce tak jest, ze jak ktos ma lepiej to trzeba go sprowadzic do poziomu podlogi. Ja kocham siebie, swoje cialo, dbam o nie jak moge i zadne opinie postronnych osob mnie nie bola. Facetow wybieralam takich a nie innych bo urzekali mnie czym innym niz wyglad zewnetrzny.

Gość gość
Modelki wcale nie są piękne.

Gość gośćsylwias
opiekuńczy czuli? odpowiedzialni? tacy nie istnieją!!

Gość gość
Dlaczego piękna i bogata kobieta ma wziąć brzydkiego biedoka? Jeśli ktoś jest mało atrakcyjny to w dużej mierze nie jego wina (choć są siłownie, fryzjerzy itd), ale jeśli facet jest biedny to niestety oznacza, że jest leniem patentowanym. Faceci najgorszego sortu szukają kobiet, które mają ich utrzymywać :D

Gość gość
Raczej nie bo jezeli ma wybor, a skoro jest pieknoscia to ma! To zawsze wybierze tego przystojniejszego, bogatszego, pewniejszego siebie.

Gość gość
Dlaczego przeciętny/brzydki facet ma parcie na bycie z piękną kobietą?

Gość gość
Piszesz źe biedny to leń patentowy . Ggdybyś ty tyle pracował co ja i tylle lat co ja to mógłbyś sie wypowiedzieć . Harowałem cale źycie i co mam ? Nedze wypracowałem .

Gość gość
Mnie kręci taki jeden przeciętny z wyglądu i raczej przeciętnie zarabiający bo jest strasznym słodziakiem. Aż chce się go przutulić.

Gość gość
8:22 To ze cale zycie tyrales jako fizyczny robol za grosze to zadna chluba. To domena prostych, glupich ludzi

"Piszesz źe biedny to leń patentowy . Ggdybyś ty tyle pracował co ja i tylle lat co ja to mógłbyś sie wypowiedzieć . Harowałem cale źycie i co mam ? Nedze wypracowałem . " Bo jesteś frajerem:P.Pochwal się jeszcze na jaką partię głosowałeś:P.