Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowscy,typowa para gdzie on normalny, ona wieśniara.Mentalna.Znacie inne?

Polecane posty

Gość gość

Czesto tak jest...zeby nie bylo. czasem tez jest ze facet to idiota a laska super.

Gość gość
Nie ma to jak obgadywac ludzi których się nawet nie zna osobiście.

Gość gość
Nie musze jej znac zeby widziec jak jej malo hajsu i stara sie zaistniec wypowiadajac sie o czyms o czym ma slabe pojecie. jej dieta jest odradzana przez lekarzy. ciagle sie lansi w mediach, ohydne to jest. Zadna inna zona pilkarza nie jest taka powalona

Gość gość
A skąd to wiesz ? Z pudelka czy instagrama ?

Gość gość
Irytuje mnie. Ciągle się głupio śmieje. I wciska dzieciaka do zdjęć.

Gość gość
A skąd się znacie? Długo chyba biorąc pod uwagę taką opinię. Ładnie to tak koleżankę obgadywać?? Wstyd.

Gość gość
Hmm.. A jak ma się twoim zdaniem mądrze śmiać? Jak to wygląda? albo brzmi?

Gość gość
Boshhh... Kolejna zazdrosna panna. Z jadem. Szkoda mi ciebie. Nikt cię nie kocha? Czy jesteś gruba i nie masz motywacji do wzięcia się za siebie? Nie dasz szczęścia innym nie będąc zadowolona z siebie!

Gość gość
Ehh... Żal d**e ściska, że za darmo swoje dzieci wystawiasz w necie a niektórym płacą? Jakby chcieli ci zaplacic to bys odmowila nie? Masakra, nie masz życia swojego?

Gość gość
Hahahahaha kto tu wychodzi na mentalną wiesniare?? A właściwie to kto nią został? :)

Gość gość
Mam. Swoje właśnie. Więc nie w necie. Sprzedawać własne dziecko dla lajków. Gratuluję priorytetów. Pa. PS. W dupje mam Lewandowska która zniknie szybciej niż przyszła. To nie mój temat.

Nie znam tej pary, nie obchodzą mnie `gwiazdy`, ale nie rozumiem ludzi, którymi szargają takie emocje. Proponuję taką fajną zasadę, pt: Żyj i daj żyć innym!

Gość gość
nie interesuje sie nimi, ale z reguły piłkarze to proste chłopaki, często mówiac brzydko - wiesniaki

Gość gość
Przestań przeglądac Instagram, pudelka i resztę a będzie ci się lepiej żyło. Sama na własne życzenie pchasz się w ich życie śledząc ich na wszystkich mediach społecznościowych, a potem masz ból tyłka.

Gość gość
Nie wierzę. Polacy mają szansę wpaść wiadro pomyj na kogoś komu się powiodło a stają w obronie. Jednak wszyscy się zmieniają, nawet narody :):):)

Gość gość
Ta przynajmniej inwestuje (A.L.) i pracuje,nie to co Gonia Rozenek

Gość gość
A mnie dziwią ludzie, którzy obserwują te wszelkie gwiazdki... One robią to dla hajsu, a ty obserwując je Ba necie lub tv tylko tracisz czas.

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie kilka lub kilkanaście stówek przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą to zapisz się za pomocą mojej strony poniżej a ja Ci wszystko wytłumacze i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość gość
On normalny? Przecież to prostak i prymityw... Ludzie piszą że on skromny. Serio? Chwali się bogactwem, zegarkami za miliony, autami tez za miliony, więc ja się pytam gdzie ta jego skromność? A kiedyś jakiś wywiad z nim był, gdzie mówił ze on nie wstydzi się Jezusa czy cos w tym stylu. Fałszywe to, oboje siebie warci

Gość gość
Ale jak się chwali? To co pokazuje to pewnie reklamy więc musi pokazywać bo tak już jest z divkami celebryckimi. A to że prywatnie jeździ czym jeździ to chyba ma prawo skoro go stać.