Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Chciał się pożegnać i zabiegał o mnie Nie dałam szansy

Polecane posty

Gość gość

On też mi się podobał od samego początku. Wysoki i przystojny, ładny z twarzy aczkolwiek męski Zadbany, potrafi się nić (coś tam trenuje) Tylko, że ja mieszkam w Polsce a on w Londynie. Od miesiąca mu nie odpisuje na maile, zmieniłam też numer telefonu.. mimo to kiedy był przy mnie czułam się dobrze przy nim, kiedy mnie przytulał, jak prowadził za rękę, Ostatni raz kiedy się widzieliśmy odmówił mi sexu, bo spieszyłm się na samolot (miał kilka godzin) powiedział, że nie chce tak w pośpiechu, nie ze mną.. Ja teraz tęsknię.. ale nie chce pierwsza napisać,,, głupio mi.. a wczoraj napisał mi coś takiego. Ryczałam całą noc i wypaliłam chyba wszystkie papierosy ''Cześć. Sorry za spam ale kiedy ktoś nagle przestaje się odzywać to wiesz jak to działa na człowieka. Napiszę Ci dlaczego się starałem zamiast odpuścić. Wiem jak się poznaliśmy.. w chujowych okolicznościach, Ale mnie to pierdoli! Bo wiesz co? Zrobiło na mnie wrażenie to jak się dla dziecka poświęciłaś. Wiele kobiet zaniedbuje dzieci, nie stara się tylko liczy na faceta. Ty wzięłaś sprawy w swoje ręce (zła droga - Warszawa) chwyciłaś się brzytwy aby zadbać o siebie i syna. Mi to strasznie zaimponowało. Wiele przeszłaś, ja też wiele przeszedłem dlatego wydawałaś mi się bliższa niż inne .. i dla mnie taka kobieta jak Ty zyskuje 100 razy bardziej w oczach niż te wszystkie. Szczerze? Gdzieś tam głęboko miałem nadzieję, że miałbym z Tobą szansę na stworzenie.. pewnie nie od razu.. ale w przyszłości rodziny. Po prostu w moich oczach wydawałaś się i nadal taka jesteś.. inna od tych wszystkich kobiet, które do tej pory poznałem. Dla mnie wydajesz się dobrą matką i partnerką, a każdy facet chciałby aby jego kobieta dbała tak o dzieci, jak Ty.. Jeśli w ten sposób chcesz dać mi znać, że mam się odpierdolić to spoko, Jeśli jednak dzieje Ci się krzywda to napisz kiedy będziesz mogła. Mam nadzieję, że u Ciebie w porządku i że masz się dobrze ja zmieniłem pracę na lepszą i przeprowadziłem się. Dbaj o siebie! Skończ z Warszawą i nie bądź sama. Jeśli nie ja to znajdź sobie innego faceta żebyś była szczęśliwa Żegnam i pozdrawiam. Piotr''

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować