Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galius

Otylosc, a sprawnosc seksualna

Polecane posty

Gość Galius

Witajcie, chcialbym uslyszec Wasze zdanie na temat otylych kobiet w lozku. Generalnie lubie kobiety szczuple, szczegolnie z waska talia. Wczoraj pierwszy raz w zyciu (mam 31 ltat) przytrafil mi sie (tak to mozna nazwac, bo nie bylo to w zaden sposob planowane i nigdy tez nie dazylem do zblizen z otylymi) seks z otyla kobieta. Z twarzy naprawde sliczna dziewczyna, swietne piersi, ale kilogramow miala zdecydowanie za duzo. Nakrecala mnie troche temperamentem i otwartoscia, a ze do tego doszedl alkohol - stalo sie. Podniecal mnie fizycznie chyba tylko widok jej wyeksponowanych piersi, ale jak juz trafilismy do mnie to szybko zajela sie mna oralnie wiec szybko mi stanal. Teraz to do czego zmierzam, ten seks byl bez porownania slabszy jakosciowo niz ze szczupla kobieta. Nie mozna bylo manewrowac jej biodrami. Na jezdzca nie bylem w stanie podnosic jej za posladki tak zeby moc nabijac. Przy zlaczonych nogach od tylu penetrowalem bardziej jej uda niz cipke. Zaraz po robieniu mi loda, chcialem ja wziasc przy scianie przodem, ale to tez nie bylo mozliwe bo nie byla w stanie zarzucic mi nog na ramiona. Generalnie o wiele mniej mozliwosci zeby poszalec. Jedynym plusem bylo to ze biorac czlonka midzy piersi tuz przed wytryskiem (sciagnalem prezerwatywe) bardzo dokladnie to czulem gdyz objela go calego piersiami. Skad biora sie te opinie, ze otyle/grube (nie lubie okreslenia puszyste, nazywam rzeczy po imieniu) kobiety sa takimi swietnymi kochankami? Czy pisza to tylko mezczyzni ktorzy nie mieli do czynienia z innymi kobietami? Jakie sa Wasze doswiadczenia

Gość gość
Moja sie puka piekielnie jest ciasna tylko mojego dosiada

Gość gość
Nie dajcie się nabrać.

Gość Galius
To ze jest ciasna nie ma zadnego wyznacznika o jej sprawnosci seksualnej. Kolokwailnie mowiac stuczna pochwa tez moze byc ciasna.

Gość gość
Tak ale ona lubi sie ****** ujezdzac mnie wypina sie j***e ja bardzo mocno

Gość Galius
Widze ze zupelnie nie zrozumiales mojego postu. Tu chodzi o sprawnosc ktora jest ograniczana nadmierna iloscia kilogramow.

Gość gość
Jak dobrze dobierzesz pozycje to mozesz gleboko w nia sie zaglebiac dobijac do konca

Gość Galius
No wlasnie o to mi chodzi ''jak dobrze dobierzesz pozycje'' bo sama otylosc wyklucza wiele pozycji jak i zabaw ktore sa mozliwe ze szczupla kobieta

Gość gość
To prawda ale jak dobierzesz odpowiednie mozesz ja jechac mocno do konca

Gość gość
koze tez mozesz jechac do konca jak ja dobrze ustawisz ;) zgadzam sie ze grube sa beznadziejne. To tak jaby grac w siatkowke pilka lekarska

Gość gość
Najgorsze sa te co to niby o siebie dbaja. Laza ciagle po kosmetyczkach, fryzjerach, maluja pazury, make-up i mysla ze tym wszystkim zatuszuja ten tluszcz. Nazywaja sie wtedy Puszysta, zadbana. Bulszit!!!

Gość gość
Wziąć, bez ś

Gość gość
Jestem gruba i dam sie wyruchAc

Gość gość
Bleeee nigdy. Nie wiem co moze by podniecajacego w tluszczu.

Gość gość
Autorze nigdy nie próbowałem z gruba kobieta ale rozumiem Cię. Przede wszystkim grube kobiety mnie nie podniecają, a po drugie jak już jest seks to lubię sobie popatrzeć na kobiece ciałko, na większy tyłek, węższa talie, a jak wszystko do ramion do tyłka jest tej samej szerokości to równie dobrze mógłbym się kochać z facetem. A co tego że chudsza jest bardziej gibka to chyba nie ma wątpliwości.

Gość gość
Ja wole swoja gruba j***e ja kiedy tylko chce robie co tylko chce

Gość gość
No ale napisalem Ci juz z koza tez mozesz robic co tylko chcesz. Grube kobiety sa obrzydliwe, zgadzam sie z przedmowca, jak patrzysz na takie plecy niczym pas startowy na okeciu to od razu Ci sie odechciewa. Miales tak, ze takie mialy o sobie mniemanie puszystej, seksownej i zadbanej ?? Heheh zawsze mi sie z tego smiac chcialo, jak gruge zanidbane cialo (fizycznie) moze byc okreslane mianem zadbanego

Gość gość
Też się z tego śmieje, a jak jeszcze powiesz że wolisz chude to się obraża ale jak zaproponujesz żeby schudła to twierdzi ze nie chce jej się ćwiczyć i że właściwie to kocha siebie taką jaka jest.

Gość gość
Gruba się po ci szybko i śmierdzi

Gość gość22223
Ja ważę 130 kg i mam 190cm jak skoczyłem na łóżko to sprężynę wy....ło :)