Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

INTYMNE PYTANIE ...CZY codziennie golicie sfery intymne?

Polecane posty

Gość gość

pewnie wiekszosc z was laserowo sobie zrobila i nie ma problemu..ale ja niestety kasy nie mam i podgalam tylko zyletkami i zawsze mam problem z wystajacymi i szybko rosnacymi wlosami ktore wystają spoza majtek..i rozchodza sie nawet na uda..wstyd sie przyznac ale tak jest... jak wy to robicie ze zawsze jestescie idealnie wygolone tam i zadne wlosy nie wystają spod majtek nigdzie??

Gość gość
Ja gole średnio raz na tydzień ale to dlatego że póki co nikogo nie mam i nie odczuwam takiej potrzeby

Gość gość
Jasne, że nie codziennie. Moja skóra to by była jedna wielka rana . Ja mogę golić max 2razy w tygodniu.

Gość gość
ale czym golicie??zwykla maszynka??czy depilatorem?czym?

Gość gość
Dwlilatorem i golarka. Co 2 dni. Chyba jestem zmutowana jakąś.

Gość gość
Nie gole wcale. Podcianam tylko trymerem co 2 tygodnie, tak na 0,5 cm nie rosna mi wlosy szybko wiec duzo tego podcinania nia ma :P ), wlosy mam tylko na wzgorku i nic mi nigdzie nie wychodzi.

Gość gość
Max 2 razy w tygodniu,zwykła maszynka

Gość gość
ale po co codziennie? Czy ja mam te włoski na twarzy, że muszę dobrze wyglądać? Poza tym czy ogolona do golasa jak u dziewczynki pipka wygląda dobrze? Po co komu ciągłe krostki i swędzenie? Trymerem raz na tydzień i tyle. Mi tam krótkie włoski nie przeszkadzają wcale.

Gość gość
Gole się maszynką 1-2 w tygodniu to max.

Gość gość
Przeciez nikt tego nie widzi Wystarczy podciac raz w tygodniu i jest wygodnie...

Gość gość
A ja zainwestowalam w ta laserowa depilacja, odstępy są co 8 tyg około zależy, więc to nie jest wydatek na raz, A poza tym możesz zrobić jeden dwa zabiegi tylko żeby mocno przyrzedzic włoski i pozbyć się tylko iluś procent

Gość gość
Policz ile wydadzą na lepsze naszynkinw skali miesięcy skoro często się golisz , koszt jednego zabiegu u mnie w mieście pachwiny to 150 zl I czasami są promocje

Gość gość
ale po ciul golić codziennie? Na co komu to?

Gość gość
Codzienne zwykła maszynka plus żel do golenia. Nogi codziennie. Pachy depilatorem. Nie lubię włosów w tych miejscach także gole ;)

Gość dyenn
no niestety to trochę kosztuje (ja w lasermedzie w Nowym Targu placilam 250 zl za zabieg), ale jednak laser rozwiazuje problem raz na zawsze. a inne okolice codzinnie :-)

Gość gość
Raz- dwa na tydzień (latem dwa - szybciej włosy rosną). Używam maszynki do golenia.

Gość gość
dyenn dziś Przepłaciłaś słono, ale nic dziwnego, muszą mieć kasę na takich żałosnych spamerów jak ty.

Gość gość
Na ile laserem wystarcza ?