Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy doda jest wg was piekna kobieta?podoba sie wam jej uroda?

Polecane posty

Gość gość

Jedna z atrakcyjniejszych kobiet obecnie Trzeba to przyznac.

Gość gość
Uspokój się łobuzie jeden. Przytulam

Gość gość
Teraz moda jest na taka urode, wiec wyglada jak reszta zrobionych kobiet, piekna, pufiasta i wygladzona, wszystkie jak od jednej matki. Nie ma w niej zadnej oryginalnosci. Jak sie ma kase to mozna tak samo wygladac. Dodam tylko, ze zrobiony wyglad i kasa nie maja nic wspolnego z pewnoscia siebie, wiec wiele z tych kobiet i facetow to chodzace kompleksy. Szkoda mi ich.

Gość gość
Nie.Wygląda jak facet z perukom.

Gość gość
Piękna jest kort Kardashian i dua lipa

Gość gość
Tak, ale chyba bardziej z powodu tego co ma w glowie. Tak wiele osob po niej jezdzi a nie dorastaja jej do piet.

Gość gość
Chyba nigdy mnie nie zachwycala, ale teraz to juz w ogole, brak w niej jakiejs swiezosci, moze przez nadmiar zabiegow. W sumie nie stara, bo 34 lata, a wyglada jak czterdziecha po wygladzaniach. Wydaje mi sie tez ze lepiej wygladalaby z mniejszymi piersiami

Gość gość
jest okropna, taka ordynarna, ma meska urodę

Gość gość
Jak byla w "barze", to byla ode mnie o dwa lata starsza, a teraz nagle zrobila sie o trzy lata mlodsza, a wygloda na czterdziestke po botoksie i hialuronach. Zastanawia mnie ta Doda.

Gość gość
Wygląda jak trans.

Gość gość
Jak byla w "barze", to byla ode mnie o dwa lata starsza, a teraz nagle zrobila sie o trzy lata mlodsza, a wygloda na czterdziestke po botoksie i hialuronach. Zastanawia mnie ta Doda.

Gość gość
Nie.

Gość gość
22:49 przecież nie podoba ci się egzotyczna uroda smieciaro.

Gość gość
Nie.Ja lubię egzotyczne kobiety.ciemne dlugie włosy, sniada cera,piękna figura.A nie kwadratowy kloc

Gość gość
Za pieniadze dzis mozna wygladac jak europejka,jutro jak azjatka. Ciekawe i w tej urodzie prawdziwej urody ?

dziś to wyżej to było raczej do mnie. :O Ktoś tu znowu ma atak schizofrenii i sądzi, że jestem facetem, Czapeczką, czy kimś tam jeszcze... :D buahaha! Nie występuję tu jako gość i nie mam innych nicków. Dziękuję, pozdrawiam, pa 👄

Gość gość
One wszystkie są piekne z tona tapety na mordzie. Doda nigdy nie była piękna. Tak samo jak Siwiec. Kilka warstw tapety, sztuczne cyce, sztuczne rzęsy, ostrzykane wary i juz "piękność". Chore czasy.

Gość gość
Co ty p*********. Siwiec ma wary oblesne ale ogólnie trzeba być naprawdę zazdrosna żeby pisać że jest brzydka w caloksztalcie. A doda wygląda jak trans fakt. Jest męska z budowy. Ale ma nogi niezle. I chyba jej współczuję bo faceci jacy jej się trafili to dno. Każdy ma ja za psycholke a prawda może leżeć gdzie indziej

No niestety, mnie odrzuca. Według mojego gustu jest po prostu brzydka. Rozumiem, że nie widziałaś jej bez makijażu... :O Ja swój typ podałam i selene urody zazdroszczę. Jest cudna.

Gość gość
Nikt tu nikomu nie zazdrości. Jestem ladniejsza od siwiec i mam wszystko naturalne. Tylko kasy mogę jej zazdroscic ale na pewno nie wyglądu. Masz racje, taki orangutan. Wielki łeb, wąskie ramiona, krzywe nogi. Widzialas ten niedawny filmik jakby się wywalila? Jak ona staro na nim wyglada. Ale te jej ruchy, mimika są odrażające. Ten łeb tak trzyma wysoko i patrzy na wszystkich z gory. Nagle się potknela i omal by się nie wywalila, strach w oczach. Śmiesznie to wyglądało. Ta baba jest fatalna. Z dwojga złego to juz wole dode bo ona przynajmniej zrobiła karierę na talencie bo ładnie śpiewa a nie na doopie i plastykowych cycach

Gość gość
Mnie selena nie kręci. Dziecinna twarz jak bułka. Typowa meksykańska uroda. Siwiec bez tapety wygląda ok. Zresztą żadna z nas nie wygląda dobrze więc po co to oszustwo?

... no i właśnie najpiękniejsze w tym wszystkim jest to, że mimo sieczki w móżgu, jaką zrobiły nam media, każdemu nadal (jeszcze?) podoba się co innego (na szczęście) :)

Gość gość
ty od siwiec,masz straszny łeb,prymitywnej wieśniary ,nie ma twarzy która to zakryje

Gość gość
Ok. J***e mi twoja opinia.

Gość gość
własnie o to mi chodziło,chamska zdzirka

Gość gość
Jeśli o to ci chodziło to chyba coś nie tak masz że swoim łbem. Nie wiesz ze swój do swego ciągnie? To już wiesz szmato szukająca zaczepki.