Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy doda jest wg was piekna kobieta?podoba sie wam jej uroda?

Polecane posty

Gość gość
a co pisałas o siwiec? pisze w jej obronie w pewnym sensie ,

Gość gość
Spieprzaj

Gość gość
co spieprzaj ty zaczęłaś jezdzić po kimś ja tylko reaguje na twoje brudy

Gość gość
A oto twoja piękna siwiec bez makijażu http://www.plotek.pl/plotek/5,79592,21148824.html No sorry ale ja wyglądam lepiej bez makijażu niż ona wiec nie obrazaj mnie. Ona jest naprawdę wstretna. Ja bez tapety wygladam normalnie a nie jak orangutan.

Gość gość
Nie, nie jest. Jest końska i babochłopska, ma wulgarną stylówę i brzydko się starzeje. I nie, nie piszę tego z zazdrości, bo potrafię pochwalić urodę ładnej kobiety i nie mam z tym problemu. Ładna wg mnie jest np Paulina Krupińska, Dua Lipa, Ewa Farna.

Gość gość
Nigdy nie była,nie jest, nie będziesz .Nawet po operacjach i ciągłej ingerencji chirurga jest męska, daleka od doskonałości, wulgarna . To chamstwo z niej nie wyjdzie.Tego co mają jej wrogowie czyli Szulim, Steczkowska, Nergal i 100 pozostałych, bo to konfliktowa i agresywną osoba, tego ona nigdy mieć nie będzie czyli KLASY. To się ma lub nie, pewien poziom. Taka ordynarna, chamsko wyszczekana , prosta, fałszywa ,podstarzała stara panna.Nie dziwię się że każdy od niej ucieka.Pasikowski zepsuł tym beztalenciem dobry film, tak okaleczyć niesamowitego aktora Dorocinskiego:(

Gość gość
Zapytałam męża:-) powiedział że absolutnie doda mu się nie podoba. Zapytałam jaka gwiazda jest piękna to oczywiście że niby ja;-) sciemniacz jeden;-) A jeśli chodzi o znane kobiety to wg. Męża bardzo piękne są 1. Penelope Cruz 2. Salma Hyek 3. Jane Austen

Gość gość
Z tego, co wiem, to Doda jest zodiakalnym Wodnikiem. Jest więc, pisząc w skrócie, dobrą, wrażliwą, delikatną, inteligentną, ale i stanowczą, władczą, bezkompromisową, pamiętliwą oraz zaborczą kobietą. To mieszanka wybuchowa. Jeśli chodzi o jej głos, to uważam, że jest silny, czysty, ale lepiej go reprezentowała, będąc wokalistką grupy Virgin. Mam jedną z jej płyt i bywa, że czasem jej słucham. Pamiętam początki jej kariery, kiedy jeszcze nawet nie była z Majdanem. Mam gdzieś jeszcze nawet stary plakat z czasów Virgin. Ona tam wyglądała zupełnie inaczej, ale to może każdy wywnioskować, wystarczy, że wyszuka w internecie zdjęcia "kiedyś - dziś". Co do wyglądu, to, moim zdaniem, ma świetną figurę. Podoba mi się jej sylwetka, ogólnie. I dobrze "zrobiony", w mojej opinii, biust. Reszta nie jest w moim guście. Szkoda, że nie nagrywa dziś podobnych kawałków, jak za czasów Virgin. Nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale to, chyba, nie pierwszy film, w którym ona występuje (skoro mowa o najnowszej produkcji z jej udziałem).

Gość gość
Ewa Sarna ładna, hahahah jak wielka krowa moze być ładna :D :D :D

Gość gość
Doda jest ładna, a że zrobiona to druga sprawa. Twarz ma ładna i figurę obecnie też. Widziałam ja na żywo wiele razy z bliska to jest drobnej budowy i nie jest żadnym klocem jak niektórzy piszą. Zazdrośnicy :O

Gość gość
Sztuczna, napompowana lala, coś okropnego. Odrzuca i obrzydza mnie. Poza tym nie podobają mi się blondynki, wolę brunetki i szatynki.

Gość gość
"Teraz moda jest na taka urode, wiec wyglada jak reszta zrobionych kobiet, piekna, pufiasta i wygladzona, wszystkie jak od jednej matki. " Nie ma na to żadnej mody. Nie widać tego nigdzie na ulicach. To media lansują na siłe, bo potrzebna im kontrowersja do wzbudzenia uwagi, a że nie mają innych pomysłów jak przykuć uwagę to powielają jedno i to samo, przez co sie ma złudzenie, ze jest tego dużo.

Gość gość
Za młodu była ładna choć w sumie dość przeciętna. Natomiast nieprzeciętny miała niewyparzony jęzor. Z kolei teraz jest napompowaną kobietą, więc ciężko ocenić jej wygląd w kategoriach takiej serio urody. Za dużo w tym karykatury. Jeśli komuś sie podobają dmuchane lalki to może ją postrzegać jako atrakcyjną, ale wydaje mi się, że musiałby to być ktoś o słabym guście i stylu.

Gość gość
"Ładna wg mnie jest np Paulina Krupińska, Dua Lipa, Ewa Farna" Ewa Farna to wyglądała 10 lat temu. Tzn. żadna tam piękność ale niezła. Natomiast teraz to jest zupełnie inna historia. Teraz to jest wielkie babsko

Gość gość
Stara lampucera, nieraz na zdjeciach usta ma jak koczkodan a jest tam wypacykowana, wiec nie chcialabym jej widziec tuz po przebudzeniu

Gość gość
Odnośnie Ewy Farny - kto powiedział, że tylko anorekryczne wieszaki mogą być ładne? Wg mnie Farna jest atrakcyjna, nie każdemu musi się podobać jej figura, ale nie można jej zarzucić braku naturalnej urody, bez napompowanych polików, warg i sztucznych zębisk przypominających klawiaturę fortepianu.

Gość gość
gość dziś Racja :)

Gość gość
Doda nie jest ładna z natury ma wąskie usta i małe oczka, do tego atletyczna budowa bez wcięcia w tali.

Gość gość
Zauwazcie ze jak Doda była bardzo młoda to miała taka szeroka kwadratowa szczękę. A teraz ma inny kształt twarzy. Nie wiem czy ona sobie jakąś operacje robiła na te szczękę? Bo to niemożliwe żeby taka szeroka kwadratowa twarz stała się z wiekiem owalna. Co do jej figury to akurat fatalna, brak talii i bioder. Nogi krótkie krzywe jak u kaczki. Nie pojmuje zachwytu...

Gość gość
Moje ideały piękna to np. 1. Winona Ryder 2. Rachel Weisz 3. Gina Lollobrigida 4. Jessica Chastain, Magdalena wałach (obie rude i ładne) 5. Linda Christian Wszystkie maja klasyczna urodę i są naturalnie piękne. Gdyby postawić obok nich transa dode albo orangutana siwiec to jak dzień do nocy...

Gość gość
Nikt mi się nie podoba z tego co podałyście. Owszem ładne ale dla mnie osobiście najpiękniejsze kobiety (za czasów ich młodości, świetności oczywiście) to: 1) amerykańskie top modelki lat 90-tych, seksowne, a jednocześnie niektóre jak posągi np. Naomi Cambell lub taka Stephanie Seymour wyglądała za młodu jak anioł 2) Nicole Kidman w filmie Malice to była niepowtarzalna, to przebiegłe spojrzenie ślicznotki 3) Julia Roberts z czasów Pretty woman 4) Angelina Jolie, och tak oczywiście zaczniecie wyzywać bo tak trzeba dla zasady, ale ja wiem swoje Angelina Jolie swego czasu była piękna, ale nie teraz bo już sie zestarzała i wygląda źle, ani też nie za młodu bo wyglądała dziwnie ale gdzieś tak nie wiem koło 30stki rozkwitła i mnie zachwyciła jak wystąpiła w jakiejś gali w czarnej skórzanej sukni, a z młodszych czasów to chyba w teledysku The Korn Did my time wygląda mówcie co chcecie jak bogini 5) Beyonce co prawda ostatnimi laty już jest zmęczenie materiału jej osobą, ale pamiętam, że jak ją pierwszy raz w życiu zobaczyłam na początku jej kariery to uważałam ją za ślicznotkę 6) natomiast jak byłam małą dziewczynką to były lata 80-te pamiętam, że byłam zachwycona Kylie Minogue 7)oczywiście gwiazdy srebrnego kina Marylin Monroe i również inne, no to wiadomo. Bohaterka Przemineło z wiatrem była ślicznotką, a w tych sypialnianych kreacjach czy wyjściowych to wyglądała jak królowa Oczywiście można by tak jeszcze wymieniać, wymieniać Aczkolwiek powiem wam, że faceci, tam to dopiero mogłabym wymieniać liste niepowtarzalnych "perełek" w męskich rankingach

Gość gość
Jak bym miała stwierdzić która jest najpiękniejsza silikoniara, ale tak szczerze to Pamela Anderson. Oczywiście już nie dziś bo się zestarzała i stała się karykaturą samej siebie, choć i tak myślałam, że będzie gorzej, lecz za czasów Słonecznego patrolu. Niby plastikowe laski są z jednej taśmy ale mimo wszystko mówcie co chcecie jak leciały odcinki z nią to mogłam się gapić na nią i gapić, coś w sobie miała takiego, że nie da się tego tak do końca samym silikonem podrobić, bo blond plastik dup jest miliony, ale tamta była jedna na której miernie wzorowały się tamte. Choć talent aktorski to był żaden.

Gość gość
Mój mąż obiektywnie stwierdził ze Doda jest ładna-pomijając jej zrobienie itd. ocenił to co widzi. Jemu podoba się również Joanna Krupa wiec możecie się domyśleć jak wyglądam ja.

Gość gość
Sharon Stone w Nagim Instynkcie

Gość gość
Wg mnie Claudia Schiffer była kiedyś super

Gość gość
Mnie się nie podoba, ale ona ma to z pewnością w nosie i słusznie, bo o gustach się nie dyskutuje :)