Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do 20 rż byłam bardzo aktywna seksualnie i nagle przestałam uprawiać seks

Polecane posty

Gość gość

od 10 lat nic zero

Gość gość
To straszne.

Gość gość
najgorsze jest to ze nie czuje juz cipki, moge sie godzinami masturbować, jestem tam sucha jak wiórki kokosowe, jestem oziębła i brzydzi mnie seks

Gość gość
dlaczego przerwalas wspolzycie?

Gość gość
probowalas z kobieta?

Gość gość
wpadłam w depresje, stopniowo bylo coraz gorzej ze mna, nawet nie wiem kiedy stracilam prawie wszystkich znajomych, przestalam o siebie dbac, a teraz niby czuje sie dobrze ale chyba na zawsze stalam sie impotentka, myslalam ze leki na depresje robia tylko z facetow impotentów a widocznie nie... z kobieta nigdy nie probowalam, lesbijki kojarza mi sie tylko z agresywnymi babami, skrajnymi feministkami ktore brzydza sie facetami, dziećmi, zwierzętami, mialam danwo temu w liceum jawna lesbijke i wlasnie byla babochłopem, pyskata ''chłopczyca'' straszna osoba

Gość gość
Idź do szczerej spowiedzi. Minie Ci depresja. Zdrób sobie badanie na poziom wit. D3 bo jej brak wpływa na obniżone libido.

Gość gość
Masturbacja może być powodem depresji właśnie bo nieczystość otwiera furtkę wpływu złego na nasze życie. Sama zobacz: Demons of Sex - fr. Peter Glas, exorcist: https://youtu.be/ON3fMLk6ZaU

Gość gość
Urodzilas już? Bo na to cierpi wiele kobiet po porodzie

Gość gość
Ja tez uprawialam seks ostatnio 8 lat temu. Jakos nie chce sie puszczac z pierwszymi lepszymi idiotami.

Gość gość
od nadmiernej religijnosci w ogole stanie sie walnieta jak moj brat cioteczny, prawicza cipka, zero chłopa w nim jest, księdzem powinien byc

Gość gość
Haha, a po co jej libido po spowiedzi? Katolik nie ma prawa do libido, chyba, że robi dzieci w małżeństwie.

Gość gość
Za szybko sie naroochalas i teraz zwyczajnie sie znudzilas seksem. Pewnie mialas z 20 partnerow seksualnych albo i wiecej