Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkomniam

Może byśmy się znów napili, ale bez czapeczek!

Polecane posty

Gość gość nocą
Jeśli było na co popatrzeć, to może co niektórzy pozazdrościli ;) Niezbadane są ludzkie odczucia :P

Gość gość
klientki cie rozpoznały,jedna z nich nawet tu jest

Gość gość nocą
Umiecie nie czytać gości i nie wchodzić w dialog? To jedyna skuteczna metoda na zachowanie spokoju .:)

Gość gość
00.29 no pokazujesz ,forum pato bez dwóch zdań im bardziej anonimowe tym gorsze.W realu lepiej was omijać z daleka.

Gość gość
wy i spokój co ty p********z?

Gość alkomniam
Zaczynam się trochę gubić... Miałem wstać rano do pracy, a tu mi sugerują, bym jednak pracował od jutra w burdelu... No nie, chyba nie, ja nie chcę, lubię moją pracę... Miało być o rumie i piciu a zeszło na jakieś fiutki... x Więc idę wstawić wodę na wrzątek niezbędny do zrobienia nowej herbatki z prądem. Czego i innym życzę.

Gość alkomniam
Korekta: żadne "rano"!!

Gość gość nocą
Jak wspomniałam rumu nie posiadam, ale mam gorącą herbatkę z kieliszkiem whisky .Mieści się w chyba ramach ? ;) bo działanie podobne, rozgrzewające , dobre na choróbsko z którym się zmagam...i kicham na wszystko !!!

Gość gość nocą
Każdy ma inne "rano" :D

Gość gość
skurwiałe ochlapusy i zboczeńce jebać to dziadostwo

Gość gość
00.37 przeczysz sam sobie albo masz sklerozę,już sam nie wiesz co piszesz co robisz i gdzie pracujesz

Gość alkomniam
whisky + miód + sok z cytrynki + wrzątek, bardzo zacny napitek, pod warunkiem, że whisky nie jest jakaś wybitna i droga, bo by jej było szkoda. Rano jest wtedy, gdy się obudzę. Budzikom śmierć!!

Gość gość
k***a nic tylko by chlali żule j****e

Gość alkomniam
gość : Sklerozy i sprzeczności u mnie nie ma, ale może występować w twojej wersji rzeczywistości całkowicie urojonej. x WIem, wiem, gości, a zwłaszcza głupich, mieliśmy ignorować...

Gość gość nocą
Jeśli whisky, to tylko dobra, a jak dobra to i droga. Taką właśnie dolewam do herbatki.;) O której dzisiaj wstałeś? :)

Gość gość
a co cie tak dziwi? kółko ludzi z AA?zobacz na tytuł.Przymusowe leczenie alkoholików aż się prosi

Gość alkomniam
Osoby trzeźwe i antyalkoholowe są uprzejmie proszone o natychmiastowe opuszczenie tego tematu. Nikomu nie sprawiacie przyjemności swymi wypowiedziami oraz sami się męczycie. Więc po co?

Gość gość
sam jesteś głupek najpierw ..FIUTEM'' W wannie machasz potem foty wklejasz a teraz gupa walisz? facet ty masz coś z deklem,normalny człowiek tak się nie zachowuje i nie ubliża jak ci ludzie prawdę piszą idź już do tego swojego burdelu bo się k***y doczekać nie mogą na normalne kobiety nie licz bo nawet na ciebie nie spojrzą taka prawda

Gość gość
do herbatki? powiedz ochlapusie że na rułe pijesz,tak się to nazywa teraz ,,do herbatki'' fuj u mnie to by w kiblu spłynęło,syfu nie pijam

Gość gość nocą
No i widzisz alko:D miałeś ignorować gości, tymczasem gadasz z nimi , tłumaczysz się, a ignorujesz MNIE! chorą niewiastę ,czuję się urażona ;)

Gość gość
00.55 a co ? prawda w oczy kole? już mam cie zapisać do AA czy za chwilę?

Gość alkomniam
gość nocą: dostałeś/aś fajny przepis na rozgrzewający napój na whisky... jeśli gdzieś cię zignorowałem, to pewnie z powodu wysypu gościospamu. A na co jesteś chora niewiasto?!

Gość gość
czapeczka: przecież w tytule wyraźnie napisano, że bez czapeczek, więc spi...(idź sobie gdziekolwiek indziej)...laj!

Gość gość
na alkoholizm jest chora jak ty

Gość gość nocą
Jestem "smarkata" i kicham na wszystko! apsik !! :D Tak kończy się zbyt wczesne zrzucanie ciepłego ubranka, bo niby wiosna :O x Za przepis bardzo dziękuję a pytałam o której wczoraj, (bo już mamy dzisiaj ) wstałeś?

Gość gość
1.05 ty weź się opanuj bo ci żyłka pęknie potrzebujesz relanium dożylnie i to natychmiast

Naprawdę kobieta ma problem z biustem, którego nie ma. Żeby już drugi dzień nie dawać za wygraną? :) Atak macicy szybko nie minie, nie pogadasz, Alko.

Gość gość
1.08 na to jest sok malinowy a nie wóda menelico