Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkomniam

Może byśmy się znów napili, ale bez czapeczek!

Polecane posty

Gość gość nocą
muszę zacytować : alkomniam dziś gość nocą: dostałeś/aś fajny przepis na rozgrzewający napój na whisky... jeśli gdzieś cię zignorowałem, to pewnie z powodu wysypu gościospamu. A na co jesteś chora niewiasto?! x niewiasta to rodzaj żeński!! :)

Gość gość
1.09 masz problem z alkoholem i dewiacją sexualną chłopie lecz to póki nie jest za późno

Gość alkomniam
gość nocą: wstałem dziś za wcześnie bo... coś... w budynku... regulacje... dzień dobry, my do rurki... przeglądy... a, działa tutaj... nie pamiętam... do widzenia... zwlekli mnie z łóżka koło 9:00... więc zaczyna mnie senność dopadać...

Gość alkomniam
taaa... niewiasta to rodzaj zazwyczaj żeński, ale tu jest kafeteria.pl, wszystko się może zdarzyć :D

Gość gość nocą
Alko ....a mnie o 9:00 kurier z łózka wyciągnął :D :D :D chciałam zabić, ale nic pod ręką nie miałam, więc miał szczęście ;) Jutro budzikom i domofonom śmierć! Dobrze mi po tej herbatce :) idziemy spać!! Jutro chlania ciąg dalszy ;) jak na ochlapusy przystało:D Dobranoc:)🖐️

Gość gość
naprawdę z wycięciem piersi wycina się też większość mózgu?

Gość gość nocą
Dopisek: piersi na miejscu, nogi do pozazdroszczenia, włosy są ( własnie ...jutro mam wizytę u fryzjera - zapomniałam), paznokcie pomalowane na czerwono ....jakby nie patrzeć baba!! :D

Gość gość nocą
gość nocą dziś -----podszyw no ma problem bo go nie chce mieć a wszyscy na siłę jej każą mieć tyle wyczytać się da to nie jest trudne ,myśleć ludzie myśleć ,myślenie nie boli. x To nie ja !!! x od tej pory nie dokonam już wpisu jako gość nocą!!!!!!! jutro coś wymyślę ;) paaaaa

Gość alkomniam
gość nocą: Jak mnie jutro ktokolwiek obudzi przed 10:00, to spróbuję zabić... to może być niełatwe jak się z trudem łypie jednym okiem, ale spróbuję... Choć mam nadzieję, że nie będę musiał próbować. Drzwi zamknąć, telefon wyciszyć, poduszkę ułożyć (ostrożnie, bo to się niektórym z operacją piersi kojarzy), ząbki umyć i spać. Pa, pa...

Gość gość
1.20 popukaj się w głowę słyszysz echo pustaku?gdzie trafi twoja dusza? wedle jakich wartości żyjesz?Nie szata zdobi człowieka

Gość gość
sami psychopaci.wszystkich chcą zabijać

Gość gość
Jeszcze chwila i będzie wiosna... Wtedy czapeczki można wrzucić do szafy lub kosza na śmieci, jeśli już zużyte... :P

Gość gość
1.19 a co tobie wycieli? obrażasz amazonki które wygrały z rakiem ,myśl co piszesz pustaku.Powiedz im ze część mózgu im wycieli wraz z operacją .Potrafisz im to powiedzieć prosto w oczy?

Gość do alko
Wiesz, to niebezpieczne, bo oboje mamy jakieś instynkty mordercze ;) a gościa podszywacza, wprawne oko szybko wyłapie!!! A na przyszłość alko, patrz i czytaj uważnie z kim się zadajesz.!!! Te osoby z którymi wczoraj wszedłeś w dialog, inteligencją i elokwencją nie grzeszyły!! A teraz już zmykam do łóżeczka i żaden kolejny wpis nie będzie mój. podpisano: gość nocą 🖐️

Gość gość
ja prdlę, znowu?!?

Gość gość
bo jeśli się w Boga wierzy to się ma głębsze wartości w życiu i się nie grzeszy

Gość gość
Dzięki 32, wzajemnie udanego 🌻:) g.n.

Gość gość
1.32 jeśli to się zdarzało nagminnie to inteligencja już wyczulona swój swego czy jednakie grono zawsze rozpozna to nie pierwszy raz miało miejsce,myśleć ludzie myśleć!coś komuś siłą chcecie narzucać ? żenujące a co wy ideały chodzące ? spójrz no jeden /jedna z drugą na siebie toż to skaranie boskie .Brak kultury o inteligencji nie wspomnę.

Gość gość
pustostan mózgu i wnętrza ale ktoś z brakiem mózgu widać nadal tego nie rozumie!wystarczy ze ma cycki to myśli ze ma mózg a to nieprawda!

Gość gość
na siłę sobie pushupy wypychacie czy silikony robicie bo myślicie że wam mózgu od tego przybędzie? nic z tych rzeczy bo to jeszcze bardzie pokazuje brak mózgu ,to działa odwrotnie ale cóż jakie kryteria taki poziom.Tłumaczyć jak krowie na rowie ..

Gość gość
f.kafeteria.pl/temat/f8/biust-duzy-a-maly-p_701 Tam idźcie gadac o cyckach. :-D

Gość gość
Biust duży a mały, temat na ero.

Gość gość
wolę gadać o dzieciach przyrodzie zwierzętach zdrowiu i o Bogu ,jestem na dużo wyższym poziomie świadomości niż ta tutaj patologia

Gość gość
To po co tu przychodzisz? Pytał cie ktoś o zdanie? Nie wchodź na patologie idz tam, gdzie gadają o bogu i przyrodzie. Prosta sprawa.

Gość gość
Kazdy wybiera sobie temat wedlug zaintetesowan. Skoro tu wchodzi, znaczy ze jej yo pasuje;-)

Gość gość
g****o a nie pasuje! a BOGA się pisze z dużej litery analfabeci

Gość gość
No i wszystko jasne. Pasuje i to jak :-D madry czlowiel n i e zadaje sie z patologia, a glupiu wszedzie dobrze.

Gość gość
ktoś was jełopy musi uświadomić

Gość gość
A co tu tak pusto i cicho? Zimna, mroźna noc.Rozgrzewajaca herbatka przed snem nie zaszkodzi ;-)