Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu to miłość duchowa nie istnieje

Polecane posty

Gość gość
Miłość duchowa istnieje ale trzeba być bardzo wrażliwą jednostką , ci którzy narzekają na jej brak sami mają zerową wrażliwość więc wszystkich chcą podciągać pod swoje braki emocjonalne

Gość gość
gość dziś Tak, wiem. Wie również każdy psycholog ;) Człowiek nie jest nieprzewidywalny, nie wyróżniasz się niczym od innych pod kątem naturalnych reakcji i schematów podświadomości. Jesteś tylko bardzo nieświadoma i praktykujesz sztukę samooszukiwania się w celu podbicia własnego ego. Przykro mi.

Gość gość
7:51 typowe bełkoty osoby która przeczytała kilka książek psychologicznych zeby szpanowac , nie wszystko trzeba tlumaczyc naukowym bełkotem a dac się po prostu ponieść uczuciom i zaufać im , nie lubię emocjonalnego wapna które wszystko neguje i próbuje tlumaczyc kompleksami

Gość gość
7:58 tak tak domorosly psycholog jesteś najmądrzejszy na świecie , nikt nie może się równać twej kosmicznej nie skończonej wiedzy a teraz pozwól mi wierzyć w moje uczucia do mojego alkona

Gość gość
W związku miłość duchowa przy równoczesnym braku pożądania partnera jest równoznaczna z patologią strony nie wykazującej popędu. Może to świadczyć też o rozluźnieniu więzów miedzy partnerami. De facto sama 'miłość duchowa' to już aseksualizm, czyli anomalia wynikająca w problemów natury psychicznej.

Gość gość
Tak tak , jesteś najmądrzejszy na świecie ty wiesz wszystko to na pewno aseksualzim nie ma innej opcji , mamy tutaj alfe i omge brawooo

Gość gość
Dlaczego zawsze o miłości duchowej rozprawiają osoby aseksualne lub z bardzo niskim libido? Ksiądz w kościele tez o tym mówi ale on musi a wieczorem kocha fizycznie i sucho kochankę.

Gość gość
gość dziś Teraz nikt na to nie zwraca uwagi, za kase to na q****y pojedziesz

Gość gość
gość dziś To nie ''uczucia'' tylko instynkty i hormony, które wyzwala egoizm biologiczny dążący do dobra jednostki. Cedzony przez sito psychiki i doświadczeń życiowych. Naprawdę współczuję głupoty i ograniczenia umysłowego. Fakty zawsze będą negowane, jeśli będą przemawiały na niekorzyść ''oh ah uduchowionych'' kobiet ;) znam waszą postawę, manipulacje i sztuczki, całe szczęście coraz więcej facetów zaczyna się orientować, co odwalacie.

Gość gość
A tak naprawdę to przestań się głupio madrowac bo człowiek rozumie świat tak jak chce rozumieć i to człowiek nadaje znaczenie swojemu życiu , naukowe pierdy sprowadzają ludzi do tego samego poziomu , nie patrzą na człowieka jak ja jednostkę indywidualna co już świadczy o ułomności tego zjawiska , patrzenie na każdego człowieka z podobnymi symptomami tak samo

Gość gość
gość dziś Znaczenie Twojemu życiu nadaje biologia, tępa istoto :) pora poszerzyć wiedzę.

Gość gość
8:05 niestety ublizanie komuś w konwersacji niestety świadczy tylko o twojej ułomności , wiem że przemawia przez ciebie uczucie wyższości ale czasem się hamuj , z tobą na dłuższą metę też nikt nie wytrzyma bo masz paskudny charakter

Gość gość
jakby z życiem dało sie tyle robic ahh :D

Gość gość
Tyle gadasz o nauce i się wymadrzasz a jeszcze nie opanowales /opanowalas technik samokontroli , coś słaba ta twoja nauka współczuje

Gość gość
gość dziś Ja nikomu nie ubliżam stawiamm sprawę jasno :D

Gość gość
gość dziś To nie ubliżanie, tylko fakt ;) więcej samokrytyki życzę, powodzenia w pracy nad sobą i poszerzania świadomości.

Gość gość
I się nie zdziw się cię facet porzuci dla miłej dobrej kobiety która da mu szczęście a nie naukowe madralstwo jak ty , zostaniesz typową zgorzkniala baba której zostanie tylko jej bełkot ;) ps ja też czytałam wiele książek psychologicznych ale nie uważam że mogę komus ublizac, poptacuj nad swoimi nerwami i prymitywnymi natcystycznymi zapedami

Gość gość
gość dziś 8:05 niestety ublizanie komuś w konwersacji niestety świadczy tylko o twojej ułomności xx Są epitety i epitety. Ja użyłem bardzo stosownego wobec Ciebie, więc lepiej wyciągnij wnioski. Albo skorzystasz, albo nie, Twój wybór.

Gość gość
gość dziś Nie potrzebuję samokrytyki mam zdolności aby oceniać q****y :D

Gość gość
Oczywiscie trzeba patrzeć na ludzi jednostkowo ale tylko wtedy gdy komuś to nie pasuje ale w innym przypadku sam wrzuca ludzi do jednego worka. Wszyscy mężczyźni zdradzają, kobiety to uduchowione istoty ;) Ludzie w rui tez mogą być sobie wierni jak trafią na odpowiedniego partnera pani śnięta rybo. Przykład ze staruszkami nietrafiony bo i staruszkowie baraszkują w łóżku ale nikt tym sie nie chwali.

Gość gość
Oczywiście naszą pseudo naukowa primadonna znajdzie nawet wytłumaczenie na swoje chamstwo i ublizanie innym , żaden facet z nią nie wytrzyma bo ma muchy w nosie

Gość gość
8:13 i co się tak podniecasz? Żyjemy w czasach gdzie każda jest chętna na seks więc nie bądź taka pewna siebie , bo oprócz tego że najdzie się jeszcze bardziej chętna na seks niż ty to jeszcze pewnie 100000 lasniejszych , czujesz się zbyt pewnie na swojej pozycji i ci się nozka powinie

Gość gość
gość dziś Swoje czarnowidztwo odprawiaj w swojej nizinie intelektualnej ;) I nad tym również potrzebujesz popracować, bo nawet się nie zbliżyłaś do prawdy. De facto nawet nie odgadłaś mojej płci. Aż żal czytać. Lej swój jad i pozostań w dołku. x gość dziś W świecie zwierząt, kiedy w stadzie pojawi się obcy inteligentny, stanowiący zagrożenie, stado rzuca się na niego. to właśnie teraz, kobiety, czynicie. I świadczy to wyłącznie o mojej przewadze i słuszności argumentów. Argumentów, które w przeciwieństwie do was posiadam ;)

Gość gość
Jak narazie to tylko slodzisz sama sobie i bredzlujesz się wlasnymi słowami , ty jesteś oblakana a nie mądra

Gość gość
gość dziś Skoro niczego więcej z moich wypowiedzi nie wyniosłaś, to Twoja strata i Twoja ułomność ;) Skończ manipulacje.

Gość gość
Piszę jako kobieta - a jak ta miłość jedynie duchowa ma wyglądać konkretnie?

Gość gość
I powiem ci coś domorosla psycholozko " człowiek mądry wie że trzeba się uczyć całe życie , idiota wie już wszystko "

Gość gość
Czemu wy zawsze wszystko sprowadzacie do biologii i instynktow?

Gość gość
A na czym konkretnie polega ta miłość " duchowa" w wykonaniu kobiety w życiu codziennym. Nie w jakichś tam skrajnych sytuacjach typu ciężka choroba, ale w zwykłym życiu. Po jakich zachowaniach facet pozna, że kobieta go kocha?

Gość gość
8:19 a czego ja mam się od ciebie uczyć ? Chamstwa ? Arogancji ? Buty ? Braku pokory ? Podziekuje