Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was tez brzydzi jak wyobrazicie sobie ze wasz chlopak

Polecane posty

Gość gość
Huć zawsze chciałam mieć tego który nie zdradził jeszcze żony .

Gość gość
13:23 masz racje ,tylko że może nie większość a około 20% najwyżej . Sama byłam świadkiem zdarzenia całowania matki z synem i to ze ślinkom . Jak sie później dowiedziałam od jej kuzynki że ta jej kuzynka widziała że myje plecy 16 letniemu synkowi . On nago a ona toples. Biorąc pod uwagę całowanie i kąpiel wniosek nasuwa sie tylko jeden .

Gość gość
14:36 to ze Bedzie chciał to nie znaczy ze to zrobi usmiech.gif nie każdy facet zdradza i nie zadreczaj się tą myślą: ) nie ch sie zadręcza, przynajmniej ma jakieś hobby

Gość gość
13:23 masz racje ,tylko że może nie większość a około 20% najwyżej . Sama byłam świadkiem zdarzenia całowania matki z synem i to ze ślinkom . Jak sie później dowiedziałam od jej kuzynki że ta jej kuzynka widziała że myje plecy 16 letniemu synkowi . On nago a ona toples. Biorąc pod uwagę całowanie i kąpiel wniosek nasuwa sie tylko jeden .

Gość gość
ślinkom wniosek jest też drugi- zamiast na wagary to trzeba jednak było chodzić do tej podstawówki, to byś nie robiła teraz za głupka na forum

Gość gość
Czyli myślisz że ja kłamie . Wkurzyłeś sie bo trafiłam w czuły punkt i tym sie zdradziłeś że kochasz sie z mamusią .

Gość gość
Czyli myślisz że ja kłamie . Wkurzyłeś sie bo trafiłam w czuły punkt i tym sie zdradziłeś że kochasz sie z mamusią . nie myślę, że jesteś przygłupem bez szkoły i do tego z jakiejś patoli skoro własnym , ojczystym językiem nie władasz. Ale oczywiście rozumiem, że w takich kręgach , w których się obracasz seks w ramach rodziny nie jest aż tak szokujący

Gość gość
/13 58/ nie mam w głowie że seks to zło tylko zastanawiałam sie w jakich d****h trzymał swoją twarz i czy czasem nie zarazi mnie jakimś syfem

Gość gość
13 58/ nie mam w głowie że seks to zło tylko zastanawiałam sie w jakich d****h trzymał swoją twarz i czy czasem nie zarazi mnie jakimś syfem czyli dalej problem w tobie i w tym ze ci sie głupoty we łbie kotłują

Gość gość
/15 15 / no nie w imię milosci może powinnam brać takiego szmaciarza który ktory pozniej i tak mnie zostawi i to może jeszcze z syfem. Miłość to nie wszystko jednak

Gość gość
/15 15 / no nie w imię milosci może powinnam brać takiego szmaciarza który ktory pozniej i tak mnie zostawi i to może jeszcze z syfem. Miłość to nie wszystko jednak :) możesz zostać dziewica konsekrowana przecież i uzywać czystej gromnicy

Gość gość
/15 15 / no nie w imię milosci może powinnam brać takiego szmaciarza który ktory pozniej i tak mnie zostawi i to może jeszcze z syfem. Miłość to nie wszystko jednak każdym wpisem utwierdzasz mnie (chłopcze lub dziewczynko) ze jesteś głupim trollem

Gość gość
Z takim podejściem to zestarzejesz się i umrzesz jako dziewica. Stare dziewice chyba bardziej odpychają facetów niż stare d****** Bo jak sobie pomyśli że tam stara błona zaczyna już pleśnieć blee....

Gość gość
gość dziś Gdzie znalazlas tego prawiczka? omg jak ja Ci zazdroszcze ale tak pozytywnie usmiech.gif x Gdzie? Podejrzewam, że wszędzie tacy są tylko trzeba dobrze trafić. Spokojny chłopak, a nie żaden czaruś-roochacz. No i ja też bylam dziewicą, nie ciągnęło mnie do seksu z byle kim. W zasadzie to nawet nie calowialismy sie z nikim zanim się nie poznalismy także bylismy dla siebie pierwsi pod wieloma względami. Na początku (gdy już byliśmy parą) nawet buziak w policzek był wielkim wydarzeniem czy nawet nieporadne przytulanie, a co dopiero pocałunek w usta. Nie czekaliśmy do ślubu z seksem, ale byliśmy ze sobą już tak "na poważnie" i wiedzieliśmy, że chcemy ten ślub uskutecznić :) Później w miarę upływu czasu wiedzieliśmy już co lubimy, pozwalalismy sobie na coraz odważniejsze pieszczoty. Lubimy ostry seks i jestesmy ze sobą od kilkunastu lat. Razem odkrywaliśmy te sferę życia krok po kroku, a fakt, że należymy tylko do siebie wpływa bardzo dobrze na naszą więź.

Gość gość
/15 33 / może ty plesniejesz wlasnie w gaciach od seksu z byle kim. Poczytaj sobie o wenerycznych chorobach

Gość gość
nieporadne przytulanie?? co moze byc nieporadnego w przytulaniu przeciez to instynkt

Gość gość
Ktoś kto ma duży przebieg, zawsze osoby szanujące się wyśmieje i wyśle do psychologa, zamiast samemu z jego porad skorzystać :)

Gość gość
gość dziś Mąż kategorycznie zabronił mi je obcinać smiech.gif no i? o wszystko musisz go pytać? x początki kontaktow damsko-meskich bywaja rozna :)

Gość gość
Ktoś kto ma duży przebieg, zawsze osoby szanujące się wyśmieje i wyśle do psychologa, zamiast samemu z jego porad skorzystać usmiech.gif mam mały przebieg- dziewictwo stracone w wieku 32 lat i 1 facet na koncie- czyli cały czas ten sam maż. Itez uważam,że psycholog by ci się przydał

Gość gość
Mnie brzydzą kobiety które uprawiały seks z chłopakami z którymi były w związku.

Gość gość
15.48. Uważasz, że przydałby mi się psycholog bo nie wyśmiewam innych ? Każdy ma prawo do wyboru wartości jakimi kieruje się w życiu, jeśli te wybory nikogo nie krzywdzą. Jeśli ktoś wyśmiewa czyjś światopogląd i system wartości to prawdopodobnie ma problem sam ze sobą i rada psychologa może okazać się dla niego cenna. Rozumiesz ?

Gość gość
Nie brzydzi cie doświadczony mężczyzna który lizał c**y panienkom

Gość gość
Prawda jest taka że szmaca sie z byle kim i próbują przekonać siebie i innych ze to jest normalne dzisiaj aby tylko sie lepiej poczuć

Gość gość
Uważasz, że przydałby mi się psycholog bo nie wyśmiewam innych raczej dlatego, ze bardzo sie zacinasz w swojej obsesji i trollujesz na forum. Gdybys miała tak spójny swiatopogląd i zasady jak lubisz o sobie pisać, to nie pyskowałabys tu od godziny zeby udowodnić, ze masz rację. Po prostu bys miała te swoje zasady , była z nich dumna i miała gdzies opinie innych.

Gość gość
/16 02/ a ty co robisz niby?? Po co tutaj siedzisz? Mam swoje zasady i swiatopoglad który jest dla Ciebie nie do pojecia bo dajesz d**y na prawo i lewo

Gość gość
Kijem przez szmatę bym nie dotknął nie dziewicy która się ****ała z chłopakami w związku czy w klubie

Gość gość
Dziewice wygineły jak dinozaury

Gość gość
16.02 - Nie troluję od godziny, to był mój pierwszy post w tym wątku.

Gość gość
To dobrze że Cię brzydzi widać że jesteś normalna. Z tobą jest wszystko ok.

Gość gość
Też tak miałam i rzuciłam takiego, który mi się pochwalił doświadczeniem. A mam za męża onego bez przebiegu;))