Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was tez brzydzi jak wyobrazicie sobie ze wasz chlopak

Polecane posty

Gość gość

bzykal swoja byla? bo mnie strasznie i od dluzszego czasu nie moge nawet patrzec na facetow ktorzy mieli jakies kobiety..choc jestem realistka to mam nadzieje ze spotkam chlopaka bez zadnych doswiadczen.Nie wiem skad we mnie to obrzydzenie.

Gość 30 letni prawiczekć
ja nie tykałem umówimy się?

Gość gość
nie,my nie mamy nerwicy natręctw

Gość gość
Brzydziłoby, ale związałam sie z prawiczkiem więc nie mam takich dylematów.

Gość gość
szczególnie jak ze starymi babami i w dużych ilościach ...a tfuuuu

Gość gość
mnie brzydzi myśl że mój bzykał kiedyś swoją żonę, spuszczał się w niej by jej dzieci zrobić, fuuuuuuuuuuuuu :O

Gość gość
Nie mam nerwicy :o

Gość gość
Gdzie znalazlas tego prawiczka? omg jak ja Ci zazdroszcze ale tak pozytywnie :)

Gość gość
seks nie brzydzi ale seks mojego faceta z inną cipą tak

Gość gość
z deklem maja ci co sie nie szanuja i nie mysla o przyszlym partnerze tylko robia to dla sportu

Gość mgr Marzena
Autorko a co powiesz na to źe większość chłopaków w wieku dojrzewania śpi i kocha sie fizycznie ze swoimi matkami. Ktoś moźe powiedzieć źe to bzdura ale kto sie przyzna do tego . Prawda wyszła gdy w ankietach tajnych dla nastoletniej młodzieży padło pytanie " Mój pierwszy stosunek seksualny.

Gość gość
W takim razie proponuję klasztor, ale tam tez uprawiają seks. I to bez żadnych ograniczeń.

Gość gość
Obrzydlistwo ale to chyba tylko w patologii tak jest

Gość gość
Nie brzydzi, maz nie ma bujnej przeszlosci, a jego eks to normalne dziewczyny sa, nie zadne wywloki albo straszydla.

Gość gość
Jak ladna to jeszcze gorzej bo na pewno porownuje a dla prawiczka ta pierwsza jest wyjatkowa i zapamietana do konca,

Gość gość
Wysterylizuj mu fiuta wrzątkiem lub spirytusem.

Gość gość
10:50 dziewczyna napisała że chciałaby kogoś bez doświadczeń, już za dwie minuty chętna odpowiedź starego prawiczka z kafeterii :D a ty autorko powinnaś może iść z tym do psychologa i nie piszę tego złośliwie, to normalne że chłopak mógł mieć kogoś PRZED tobą. A Ty byłaś dziewicą jak go poznałaś? :)

Gość gość
Mnie też brzydzilo i zostawilam go dlatego. On nie wiedział że ja dziewica byłam a kiedy mi zaproponowal 69 bo bardzo lubi to pomyślałam zaraz w jakich to d****h grzebal swoimi ustami którymi później mbie całuje.. Mimo że kochalam go to było nasze ostatnie spotkanie

Gość gość
Ja mialam 24 lata jak to zrobilam i to tez juz dlatego, ze stracilam nadzieje na milosc ale w sumie nie chcialam tego. Po prostu wiedzialam ze coraz gorzej bedzie i jak nie bede z kims z milosci to raczej nikt nie zaakceptuje dziewicy. A do tego czasu bylam czysta - nawet sie nie calowalam z facetem, chodzilam z 2 chlopakami z jednym 3 miesiace z drugim tez cos okolo tego, spotykalam sie z paroma ale w celu zapoznania nie bylo kontaktu miedzy nami zadnego...Nie o to chodzi ze jestem kloda bo nie, czesto o tym myslalam, chcialam tego, lubie sie przytulac, lubie swoje cialo ale wychodzilam z zalozenia ze chce byc pierwsza dla faceta i ja dla niego tez mam byc pierwsza. Marzylam o tym bardzo. I teraz spotkalam faceta i drazni mnie jego podejscie...niby jest romantyczny, szarmancki i w ogole...ale mial przyjaciolki do seksu...on jest starszy ale jak dla mnie i tak ma duzy przebieg. Nie wiem dokladnie ile ich bylo i nie chce pytac bo za szybko, ale kolezanka slyszala od jego brata ze mial troche przygod, 3 stale zwiazki roczne, drazni mnie takie podejscie. Naliczylam z 10 dziewczyn ale na pewno jest ich wiecej ;/

Gość gość
Mimo że kochalam go to było nasze ostatnie spotkanie no fajnie tak spieprzyć dobry związek bo ma się najepane w głowce na temat tego ze seks to zuo. Oj dziewczyno, masz jakies durne obsesje (to sie zdarza w młodym wieku, sama wiem bo tez tak myslałam jak miałam naście lat), ale to naprawdę jest głupie

Gość gość
nie chodzi o to ze seks to zlo tylko zazdrosc o inna po prostu,

Gość gość
nie chodzi o to ze seks to zlo tylko zazdrosc o inna po prostu no i?zadrość i kompleksy mozna leczyć, to długa praca u psychologa, ale może warto skoro ci to zyć nie daje

Gość gość
Ja byłam pierwsza dla mojego faceta i on dla mnie o uważam, ze to idealne. Jednak zawsze jest strach ze będzie chciał spróbować z kimś innym :(

Gość gość
Nie mam tego problemu bo zarówno ja jak i on jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi od 13 lat. X Autorko a Ty jesres/ byłaś dziewicą? Jeśli nie odpowiada Ci jego przeszłość to albo Id Z po pomoc do psychologa/seksuologa żeby się z tym uporać albo zakończ związek.

Gość gość
14:36 to ze Bedzie chciał to nie znaczy ze to zrobi :) nie każdy facet zdradza i nie zadreczaj się tą myślą: )

Gość gość
nie mnie nie brzydzi, mialem sporo kobiet i uwielbialem sie kazdej spuszczac na twarz albo w buzke, potem szukalem nastepnej, nie brzydzi mnie ze inni tez sie im spuszczali

Gość gość
A co mają powiedzieć mężowie prostytutek ? 90% to panny a reszta ma rodziny i musi je wyźywić i męża teź.

Gość gość
jak ktos nie umie pogodzic sie z przeszloscia, to powinien isc do psychologa, bo ma cos z deklem. X Strzał w dziesiątkę. To nie czasy średniowieczne. Każdy z nas ma jakaś tam przeszłość. Ty jakbyś nie zauważyła też jesteś UŻYWANA :-D