Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meteo89

Jak zerwać znajomość z dziewczyną z którą się spotykam

Polecane posty

Gość Meteo89

Trochę ponad miesiąc temu poznałem dziewczynę na portalu randkowym. Miała ciekawy i inteligentny opis i ładną miłą buzię. 3 tygodnie temu spotkaliśmy się na kawie i miło się rozmawiało. Zaproponowałem kolejne spotkanie, a ona się zgodziła. Byliśmy na jeszcze dwóch. Jednak mam wrażenie, że dziewczyna, mimo, że zgadza się na wszystkie spotkania, albo nie jest mną zainteresowana, spotyka się z braku laku albo też ma jakieś problemy ze sobą, nie wie, czego chce. W związku z tym planuję zakończyć znajomość. Mam jednak problem, bo nie bardzo wiem, jak zrobić to z klasą. Macie może jakiś pomysł?

Gość gość
Nie musisz jej od razu o tym mówić.. jeżeli nie jest zainteresowana Tobą to rzadziej z nią gadaj i nie umawiaj na spotkanie i samo się rozluźni wszystko

Gość gość
Zależy jaka to jest dziewczyna. Jeśli podła i wredna, to zerwij jak najboleśniej. Jeśli dobra i wrażliwa... to nie wiem :o

Gość Meteo89
Serio myślisz, że po paru spotkaniach na 100% znam jej charakter?

Gość gość
Po paru spotkaniach można sie wstępnie zorientować ;)

Gość gość
Ale po czym wnosisz, ze ma problemy? Bo jesli ty musisz sie do niej dobijać, ona nigdy sie nie odzywa, a jedynie odpisuje i spotyka sie, gdzie sam czujesz, ze z braku laku i jestes zapchajdziura, to jest to oczywiste. Dwa - takie spotykanie sie na kawę wiele osob traktuje jako wstępne rozpoznanie terenu i moze ona spotyka sie tez z innymi, zeby wybrać najlepszego.

Gość gość
oj chłopaku normalnie z nią gadaj jak z koleżanką nie zagaduj czekaj jak ona do ciebie napisze zadzwoni nie proponuj jej spotkań jak ona zaproponuje to powiedz że nie masz czasu i koniec