Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyrost wagi w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Ile przytylyscie w ciąży? Ja jestem teraz w 5 miesiącu i przytyłam od początku ciąży 5 kg. Czy to nie za dużo i nie za szybko? Wiem że każda tyje inaczej i w swoim tempie ale zawsze byłam szczupła a teraz patrzę na wagę i nie wierzę w to, co widzę... Szok. To co będzie dalej...

Gość gość
Ja do konca utyłam 12kg. Wiem, ze to duzo, ale mam niedoczynnosc i niestety bylo jak bylo :/

Gość gość
12 to chyba nie dużo? Książkowo raczej...

Gość gość
ksiazkowo to jest ok 9, a dziecko było małe 2.6kg

Gość gość
Ja Ok 11 kg, dziecko ważyło 3.300 jak się urodziło ale szczerze mówiąc ja w ciągu miesiąca wazylam mniej niż przed ciaza, bo karmienie piersia co chwile dosłownie bo noworodki wiszą na piersi non stop praktycznie i wymagają sporej uwagi, tulenia i noszenia. A jak ma dziecko kolkę to już w ogóle człowiek nie ma czasu jeść i myśleć o sobie. Za to potem nadrabia xD Wiec trzeba się pilnować

Gość gość
ja jestem w 7 miesiacu i przytylam 12 kg

Gość gość
6 kilo, ale przed ważylam 70, więc zaczynałam z wysoką wagą. Po porodzie za to w ciągu 2 tygodni -10 kg.

Gość gość
Wszystkie na kafe po porodzie chudna w oka mgnieniu a jakos w rzeczywistosci tego na ulicach nie widac. Same sexy mamy w za malych ciuchach sprzed ciazy hehe, niektore wrecz grube. Nie pisze tego zlosliwie.

Gość gość
Na początku ciazy 45 kg, teraz połowa 7 miesiąca i 8 kg na plusie :)

Gość gość
Ja ostatecznie plus 18 ale to za dużo było. Minął rok a ja nadal nie mieszcze się w stare spodnie. Mimo kp średnio mi idzie to chudniecie. W dwóch ciazach tylam po równo 18 kg i widzę po sobie ze ok 12 kg to by mi zeszło szybko. Reszta to zwykły tłuszcz. Po drugiej ciąży to w ogóle nie moge wrócić do starej wagi.