Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w Polsce jest mafia?

Polecane posty

Gość gość

W latach 90 głośno było o mafii pruszkowskiej, która trzymała w ryzach cały polski półświatek. Później wyciekły afery na wyższych stanowiskach, między innymi mafia paliwowa Orlen itp. Od paru lat jednak jest cisza, nie słyszy się o żadnych wpływowych gangsterach, gangach. Czyżby zrobiono z mafią w Polsce zrobiono porządek raz i na zawsze? Czy po prostu media milczą?

Gość gość
Każde miasto i zazupie ma swoją mafię .ludzi ktorzy okradaja,napadaja,handluja itd

Gość gość
gość dziś Są to lokalni politycy :D

Gość gość
Wy piszecie o zwykłych bezmózgich osiłkach, zbirach, bandziorach spod dyskoteki, a ja mówię o mafii. Zorganizowanej przestępczości, która ma strukturę i mózg przede wszystkim, a nie tylko mięśnie. Powiązania ze światem polityki i biznesu.

Gość gość
No ale co niby, oczekujesz, że ktoś Ci tu powie i wskaże? xD

Gość gość
Zainteresowany wstąpieniem? :P

Gość gość
21:30 a ja ci mowie o ludziach ktorzy trzepiom kokosy na uzywkach,robia co chca ,wszędzie mają wtyki i są nie tykalni.I giwnk maja wspolnego z politykami.politycy to warszawka i wroclaw.Hektary zioła ,biAły śnieg w piwnicach,i pokrywanie ludzi dla celów pieniężnych. A reszta żyje po swojemu w małych mięśniach,zadupiach i trochę większych miasteczkach.obejrzałam pitbula i się Kursa oswiecilas bo zielono i pusto we lbie.Wiele o życiu nie wiesz i się nie dowiesz

Gość gość
A afera amber gold? Układy mafijne w czystym wydaniu :O

Gość gość
21:35 Ja jestem zdania jednak, ze dragi i polityka maja ze soba wiele wspolnego. Chocby medyczna marihuana. Czemu nie zalegalizuja? Bo za duze zyski z czarnego rynku...

Gość gość
Jest na księdza skargi 5

Gość gość
Pewnie,ze jest! np. RYDZYK to jest mafioza

Gość gość
Takie filmy jak Pitbul czy Kobiety Mafii to największe pośmiewisko i patologia współczesnego kina. Pokazują patologię w wydaniu Seby i Karyny.