Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to możliwe

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe, że facet, który nie miał kompletnie powodzenia u płci przeciwnej jako nastolatek, jako 20 parolatek, nagle po 30. zmienia dziewczyny jak rękawiczki i spotyka się z różnymi fajnymi laskami?

Gość gość
No.

Gość gość
Jasne, ze tak. Zmeznial, wydoroslal ;) ludzie sie zmieniaja

Gość gość
no chyba nie bardzo wydoroślał, skoro zaczął się spotykać z różnymi laskami. Znacie z życia takie przypadki czy piszecie tylko czysto teoretycznie?

Gość gość
up

Gość gość
Dlaczego niemożliwe? Może poszedł na siłownię, zrobił coś ze sobą, zarobił kasę i wygląda z***biscie.

Gość gość
Piertolicie 3 po 3 para 15 .

Gość gość
to nie takie proste, jak nie miał powodzenia wcześniej, to nagle to powodzenie nie przyjdzie, nie pomoże nawet siłka i modne ciuchy.

Gość gość
Pomoże. Wraz ze wzrostem mięśni i portfela zmienia się poziom własnej wartości a co za tym idzie pewność siebie i samopoczucie więc nawet koleś który był straszna p***a może zmienić się w amanta i rwac laski.

Gość gość
to smutne, że uważasz, że przez siłkę i mięśnie można stać się atrakcyjnym dla dziewczyn. Zawsze myślałem, że liczy się co innego: osobowość, charakter, nutka szaleństwa.

Gość gość
koleś który był pierdołą nie stanie się amantem, nie ma takiej opcji chłopie.

Gość gość
Odpowiadam na pytanie a jak one brzmiało to sobie zobacz. Ja też myślalam że to się liczy jeśli chodzi o kobiety ale to gunwo prawda więc po co rzeczywistość zaklamywac? Na te przymioty nikt uwagi nie zwróci gdy wyglądasz brzydko. Życie.

Gość gość
facet nie musi być piękny, musi mieć charakter. CHARAKTER, a nie mięsnie. Karki nie są atrakcyjne, bo kojarzą się z tłumokami. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
Czemu wy zawsze macie przed oczami jakieś schaby lyse gdy ktoś o mięśniach wspomina?

Gość ula_lala
Oczywiście, że charakter się liczy, osobowość, ale też dystans do siebie, poczucie humoru, obycie, kultura osobista, pewność siebie, a jak facet był wcześniej fleją, nie dbał o siebie, wyglądał marnie, to powodzenia nie miał, bo też czuł się mało wartościowy, a jak pójdzie na siłownie, poćwiczy, zawalczy o siebie, coś ze sobą zrobi to od razu wygląda lepiej, bo czuje się ze sobą lepiej i powodzenie rośnie. Ono rośnie wraz z jego poczuciem własnej wartości. Albo niekoniecznie zmienił wygląd, ale może zahartował się, jakoś życie go doświadczyło okrutnie i stał się przez to silniejszy, pewniejszy siebie, bardziej zmężniał, to od razu na takiego patrzy się inaczej. Kluczem jest to jak on sam o sobie myśli, jak sam ze sobą się czuje i jakie ma podejście. A im więcej zbiera doświadczeń, im więcej lasek "zaliczy" (niekoniecznie od razu, żeby do łóżka, ale mam tu na myśli po prostu udany podryw) tym bardziej nabiera wprawy i jego atrakcyjność rośnie. Prosty mechanizm.

Gość gość
Znam, chłopak z podstawówki. Cichy, zawsze gdzieś tam z boku, jedyne co się rzucało w oczy to jego wielkie okulary i dziwne ubrania, matka ubierała go jak starego małego. Potem kontakt się całkiem urwał, każdy poszedł do innej szkoły, studia. I spotkanie klasowe po latach, on już mężczyzna, wyprzystojniał, zmężniał, ubrany normalnie jak młody facet, uśmiechnięty, wygadany. Laski lgnęły do niego wszystkie.

Gość gość
no ale może on zmienił się już w liceum, może na studiach, nie wiesz, bo nie miałaś kontaktu. Wątpliwe, aby dopiero po 30. coś go tchnęło.

Gość gość
up

Gość gość
gość dziś Sam nam opowiedział o swojej przemianie. Po studiach wyjechał, zamieszkał na swoim, poznał dziewczynę która tak właściwie dała mu "kopa", otwarła go na świat i przy niej nabrał wiary w siebie. Myslę, że też to mu pomogło, że wyrwał się spod wpływów matki.

Gość gość
a co ta dziewczyna zrobiła, że dała mu "kopa"?

Gość gość
bo wiesz co, sam mam 33 lata i mieszkam z matką w bloku i mam totalnie niską samoocenę, nigdy z nikim nie byłem.

Gość gość
up

Gość gość
gość dziś Dała mu kopa, w sensie że rozkręciła go i otwarła na życie.

Gość gość
ale jak to zrobiła?

Gość gość
też chciałbym pójść na swoje tak jak ten kolega, ale nie mam za co. A jestem już w dość zaawansowany wieku (33 lata).

Gość gość
Jak pracujesz to wynajmij sobie jakiś pokój, albo kawalerkę. 33 lata to już można coś odłożyć, tym bardziej jak dalej mieszkasz z rodzicami. Albo zawsze mozesz wyjechać za granice do pracy, szybciej się dorobisz i na własne mieszkanie będzie cię stać.

Gość gość
no właśnie problem jest taki, że aktualnie nie pracuję. Odłożonej kasy mam O zł.

Gość gość
za granicę? ja nigdzie nigdy nie byłem, nie poradzę sobie sam za granicą.

Gość gość
Piertolicie 3 po 3 para 15