Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak czesto sie myjecie siedząc w domu

Polecane posty

Gość gość
ja prdl jak sie mozna nie umyc. ja codziennie sie myje cala a wlosy co drugi dzien choc powinnam codziennie. ale czuje wiele razy na ulicy jak ludzie smierdza i mnie naciaga za kazdym razem a w publicznej toalecie kobiety nie spuszczaja po sobie wody i nie myja rak, juz nie raz bylam swiadkiem. wyszla taka wypindrzona z kabiny, ja wchodze a w kiblu zolto... fuj. a wracajac do tematu mycia, to ja bym nie zasnela ze spoconymi po calym dniu pachami i tylkiem. niewazne ze uzywa sie dezodorantu, czlowiek i tak sie spoci.

Gość gość
Ale po co? Co 3 dni w zupełności wystarczy, zima jest .

Gość gość
Codziennie, nawet nie wiem, jak komuś mogło w głowie postać, że można inaczej??? :O

Gość gość
do 23;49 a co Ty myślisz? że jak to ujęłaś flaki sobie wypruwamy, bo to nasza fanaberia? nie chciałybyśmy, aby nasi mężowie byli w domu wiecej godzin? otóż zgodnie tu ze wszystkimi dziewczynami udzielimy odpowiedzi, że chciałybyśmy, ale warunki życia w Polsce są jakie sa. Pieniądze z nieba się nie biorą, trzeba na nie zarabiać i robi to w tej chwili mąż właśnie poprzez ciężką, długotrwałą prace.

Gość gość
Z dzieckiem czy bez dziecka-- nie zdajecie sobie sprawy, nie czytacie porad dermatologow, ze codzienna kapiel i mycie głowy jest mega niezdrowa dla skóry? A jeszcze z mydlem czy szamponem? Ja rozumiem - podmyc sie woda po korzystaniu z toalety, szybko wodą splukac cialo, jesli sie pocisz, ale nie kapiele i detergenty! Przeciez dom to nie kopalnia!

Gość gość
gość dziś A ty się domestosem szorujesz czy co? Bo chyba tylko to może skórze zaszkodzić, a nie delikatny żel pod prysznic :o

Gość gość
ja się myję średnio raz w tygodniu, a czasem i miesiąc zejdzie bo nie mam ochoty na mycie się. i nie mam dzieci nie rozumiem czy to takie dziwne ?? częste mycie skraca życie 🖐️

Gość gość
i już jakaś trooolowizna przylazła... :O

Gość gość
Głupie prowo albo autorka to straszny leń. Ja mam dwoje dzieci, 3 miesiące i niespełna dwulatek i jakos znajduje czas na codzienny prysznic i mycie głowy co drugi dzień. Robię to albo jak mąż zajmie się chwilę dziećmi wieczorem albo jak np. młodsze śpi, a starsze się bawi. Nawet lekki makijaż zrobię jak wychodzimy. To co nie gotujesz, nie sprzątasz i nie pierzesz w ogóle? Bo ja to wszystko robię normalnie, chyba że któreś jest chore, to faktycznie może być problem, ale bez przesady, żeby się nie umyć... Jak trochę popłacze, to też nic się nie stanie jak jest nakarmione i przewinięte.

Gość gość
Owszem, dermatolodzy sa za kapielami co drugi dzien ale codziennym myciu krocza i pach dla zachowania higieny ciala. Tutaj byla mowa o krotkim, nawet 2 minutowym prysznicu a nie pelnej kapieli. Inaczej wyglada juz sytuacja kobiet w okresie karmienia, kiedy resztki pokarmu moga znajdowac sie na ciele a pokarm jest pozywka dla bakterii.

Gość gość
gość dziś gość dziś A ty się domestosem szorujesz czy co? Bo chyba tylko to może skórze zaszkodzić, a nie delikatny żel pod prysznic pechowiec.gif xx Nie chce mi sie duzo pisac, wystarczy ze poczytasz sklady chemiczne szamponów,mydła czy nawet tych "delikatnych" żeli. Jesli czesto tego uzywamy, zmywamy naturalny plaszcz lipidowy skóry,pobudzamy nadmiernie gruczoly lojowe, wiec sie wtedy dopiero smierdzi na calego, skora sie niszczy i starzeje , wlosy tluszcza nadmierne. Uzywac tych paskudztw nalezy jak najmniej, wtedy, kiedy faktycznie jestesmy brudni.A moczenie sie w wannie, zwlaszca w goracej wodzie, to katastrofa dla naszej skory.

Gość gość
jak siedze w domu to myje sie dopiero jak sama z własnym smrodem nie wyrabiam jak mam faceta to potrafie sie kapac 2x dziennie

Gość gość
to najlepiej sie nie myj i smierdz innym pod nosem. jkaby tak wszyscy mysleli to ludzie dalej siedzidliby na drzewach i jedli korzonki. wyobraz sobie ze istnieja kosmetyki o dobrym skladzie

Gość gość
gość dziś aha, jasne... czyli myjemy się raz do roku na wielkanoc, tak? nic dziwnego że w polskich autobusach tak śmierdzi, pewnie więcej osób wyznaje takie poglądy jak ty... :O

Gość gość
Co wy macie w głowie, bo ogarnięcia zero. Faktycznie strasznie ciężko macie z dwójką dzieci, automatycznymi pralkami i centralnym ogrzewaniem. Wiecie co, moja babcia miała dwoje dzieci półtora roku różnicy, oprócz tego musiała nanieść węgla z piwnicy, żeby w piecu napalić, prac na tarze i gotować pieluchy. Byście się wstydziły niedorajdy życiowe biadolić, że czasu na prysznic nie macie w XXI wieku.

Gość gość
gość dziś To kto cię bzyka? Chyba jakiś żul, co sam się nie myje i mu to nie przeszkadza :D

Gość gość
Naprawde nie interesujecie sie , jak mydla dzialaja na wasza skore? Nie wierze, ze czytacie sklady, a tym bardziej jakiekolwiek pozycje z zakresu dermatologii. Az taki ciemnogród? Jasne, myc trzeba rece, zwlaszca po przyjsciu do domu, bo dotykamy wszelkiego syfu, przemywac sie po skorzystaniu z toalety , splukac pot. Ale zachowywac umiar!

Gość gość
gość dziś No to nie wierz. I śmierdź sobie dalej, byle z daleka od normalnych ludzi.

Gość gość
Może coś w tym jest, bo ja myję się raz w tygodniu i wyglądam na 20 a mam 30. A w d***e mam że komuś śmierdzi. Co mnie to obchodzi?

Gość gość
gość dziś Spod brudu pewnie zmarszczek nie widać po prostu :D

Gość gość
hahaha dobre ale znam osobe która sie wcale nie myje i nic od niej nie czuć

Gość gość
Sytuacja na faktach. Był sobie hindus który nigdy się nie mył. Jakaś ta fundacja czy inny karitas :D wzięli i gościa wykąpali. I zmarł! I potem tłumaczyli to tym, że zmyli mu jego bakterie ochronne i organizm nieprzyzwyczajony do takiego stanu rzeczy nie potrafił sie obronić przed drobnoustrojami z zewnątrz.

Gość gość
No dobra, ale kto cię bzyka taka brudna, bo dalej nie odpowiedziałas, żul czy hipis?

Gość gość
Ale musi od was jeb/ac ze sie myjecie 2x dxiennie .Ja sie nie poce i raz na trzy dni wystarczy .

Gość gość
gość dziś jakbyś się nie pociła to byś umarła... Każdy człowiek wypaca dziennie 0,5-1 l potu, w upały czy podczas stresu więcej.

Gość gość
mnie bzyka seba dresiarz spod żabki , czasem jego ojciec janusz spod stokrotki też dziabnie

Gość gość
00:26 Jak cię kiedyś dzieci zapytają: mamo, a czemu nie znam tatusia to powiedz im prawde. Że nie znają tatusia bo tobie nie chcialo sie isc do roboty.

Gość gość
Czytam i nie wierzę. Nic dziwnego że jadąc autobusem nie można ze smrodu wytrzymać jak się państwo po 3 dni nie myja. Dzieci to tylko wymówka dla leniwych. Fujjjjjj smierdziele

Gość gość
00:26 wszytkie narzekają na Polskę. Ale każda w niej mieszka. Skoro zdecudowalyscie się na zostanie w Polsce to nie narzekajce że sobie flaki trzeba wypruwac żeby zarobić.

Gość gość
A nie pomyslalyscie nigdy że wasi mężowie to w pracy siedzą tak długo bo nie chcą z wami w domu?? Nie dziwie się wcale. Wraca taki a tu żona 3 dni nie myta. Pewnie w tych samych ciuchach bo po co zmieniać jak nikt nie widzi. Z tłustymi włosami zarosnietymi nogami i śmierdzaca potem wymiocinami i niewiadomo czym jeszcze. Zębów też pewnie nie myjecie. O teraz postawcie się w odwrotnej sytuacji. Wy wracacie a tutaj taki nieumyty gnom czeka na was. I co?? Lepiej w pracy posiedzieć dłużej niż na delikwenta patrzeć.