Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najpiękniejsze życie to życie bez bachorow

Polecane posty

Gość gość

Robię co chcę, kiedy chce,kasę mam dla siebie,nic mnie nie ogranicza.siedzę w Słowacji na balkonie w gorącym jakuzi,mąż poszedł po drinka,zaraz będzie seks.Żyć nie umierać.I nie zamienię tego za nic na świecie. Never.Pa matki polki

Gość gość
Popieram

Gość gość
Kupilam se air maxy i babska w pracy czy nie szkoda mi kasy. A ja im, ze nie mam dzieci to wydaje na siebie, te ich miny :D

Gość gość
Prawidłowo!

Gość gość
tak, tak, i zapomniałas dodać że w tym cudownym swoim życie siedząc w dżakuzji :) tak własciwie siedzisz na żałosnym portalu zwanym kafe 0/10 mitomanko

Gość gość
Air Maxy też mi wydatek:-) Dzieci w podstawówce smigaja w takich butach. Jakbyś kupiła sobie wypasiony samochód to mogłyby Ci zazdrościć ale buty.:-) :-)

Gość gość
Zgadzam się z tobą autorko.Wypijcie za nas bezdzietnych :*

Gość gość
Mam wprawdzie córkę ale jakbym mogła cofnąć czas to w ogóle nie wychodzilabym za mąż. Byłabym sobie szczęśliwa singielka bez tych wszystkich mega problemów, które mam teraz... Kiedyś miałam piękne życie. :-) Autorko masz racje.

Gość gość
Juz się odezwaly jakieś krowy rozplodowe ,które wpadly ,i zpietolily sobie żywot Haha.Dobrze wam idiotki

Wlasnie usypiam moja coreczke. Za tydzien wylatujemy na tygodniowe wczasy do Zjednoczonych Emiratow Arabskich z corka i niania. Z opalenizna i cudownym samopoczuciem usiade do stolu z rodzina do sniadania wielkanocnego. I wiesz co? Jestem z***biacie kasiasta mamuska, ktora tez moze robic co chce. Osiagnelam juz tyle, ze Twoje spontaniczne wyjscia absolutnie nie robia na mnie wrazenia!

Gość gość
Każda która ma dziecko,dobrze się tak ja ja,że życie przestalo istnieć. Więc szalej autorko ,ciesz się,i żyj :)

Gość gość
Jak dobrze, że razem z tobą zdechnie twoje DNA. Chwała naturze, że jest coś takiego jak dobór płciowy.

Gość gość
22:25 i musisz to oczywiście na siłę udowadniać -sobie chyba ;)

Gość gość
Dobrze gadasz autorko.Życie z bachorem,to nie życie. To wegetacji.Prawda.

Gość gość
Hah no widzisz, tez tak mysle a babska wytknely mi nawet buty bo nie licze sie z kasa ;p