Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupujecie produkty Elodie Details, Lulujo, Poofi, Yosoy, La Millou?

Polecane posty

Gość gość

czy kupujecie te drozsze akcesoria i rzeczy dla dzieci czy to bez znaczenia i koncentrujecie sie na tych tanszych? co poleciacie tych firm?

Gość gość
Mam kurde babci Dany La Millou. Do karmienia u mnie nie sprawdzila sie, ale spie na niej zamiast poduszki i jest rewelacyjana. Jakosc tez ok, moge prac w pralce i nic sie nie dzieje. Fajnie tez wyglada na lozku w sypialni :) nad pieluszkami bambusowymi poofi sie zastanawialam bo maja swietny design, tukant, krokodyle, palmy, kaktusy - bardzo mi sie to podoba. Ostatecznie kupilam bambusowo algowe z textila i bylam zadowolona. A z elodie details przymierzam sie do kupna spacerowki. Natomiast gadzety maja bardzo drogie i na pewno bym ich nie kupila. Lulujo tez maja puekbe pieluszki muślinowe czy bambsowe, ale uważam że szkoda przrplacac. Aczkolwiek na prezent juz jak najbardziej :)

Gość gość
Sorry, nie textil a texpol ;)

Gość Mama 2 plus 2
Ja mam śpiworek do spacerówki Elodie details, super nam służy tej zimy i spokojnie będzie też następnej. Jakościowo jest świetny, po kilku miesiącach wygląda jak nowy, ciepły, piękny. Zdecydowanie było warto. Ogólnie ja wolę droższe i lepsze jakościowo rzeczy. Nawet na pajacykach jest różnica porównując chociażby te z wielopakow że Smyka a te z Pinokia. Niebo a ziemia.

Gość gość
ja kupilam poduszke Poofi, jest rewelacyjna. przymierzam się też do zakupu pieluszki wieloryby. Z Lulujo kupilam otulacz muslinowy - super zakup. Chcę zainwestowac w jeszcze jeden ale bambusowy, zwłaszcza że moje dziecko przyjdzie na swiat wiosną. Zamowilam i czekam na kocyk bambusowy Elodie Details. Polecam tez kocyki polskiej firmy Pulp.

Gość gość
Z la millou nie mam nic, poofi-kocyk, lulujo -3 bambusowe kocyki, elodie details czapke ma córka zimową. Lubie te rzeczy, tak samo jak zabawki kids concept,janod, djeco, b.toys. Ale prawda jest taka, ze to na pierwsze 3 lata życia. Potem dziecko chce kołdrę z elsa, lalke barbie i plastikowe zabawki

Gość gość
który masz kocyk Poofi i czy warto? To samo, napisz proszę jaki wzór masz bambusowych kocyków Lulujo? Mnie się podoba hugs and kisses oraz hearts. te serduszka czarne mi się podobają ale nie wiem zy to pasuje dla chłopca?

Gość gość
Nie, ale jak mi się coś spodoba to znajoma krawcowa mi takie same szyje.