Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadpobudliwe niemowle?

Polecane posty

Gość gość

Hejo czy wasze dzieci tez są takie żywotne w sensie moj synek był raczej do tej pory spokojniutki, potrafił patrzeć się na coś w ciszy, leżał spokojnie itp a teraz nagle od paru dni kopie mnie jak go Przewijam czy przebieram,bije mnie rączką w różnych sytuacjach głównie jak karmię go, macha kończynami na wszystkie strony,nawet w nocy bije się z całej siły po głównie z rozpędu jak się przebudzi. Zauwazylam ze ciagle trze oczy i nos i dziś miał zaropiale oczko rano... myślicie ze to mogą być zęby? Niby nie czuje tam palcem nic twardego w buźce. Wiem ze się rozwija i więcej ma umiejętności itp i nie już już takim leżącym zamulonym noworodkiem ale każda taka nagła zmiana jest dziwna troszkę

Gość gość
Karmisz piersią czy mm? Pytam bo mój syn miał reakcje alergiczna taka - zaropiale oko. Kamila mm i jak zmienilam mleko to przeszło i był spokojniejszy też.

Gość gość
Ile ma? Mój zachowuje podobnie. Nie usiedli chwili. Idź do lekarza może zaczyna się infekcja

Gość gość
Karmie piersia i od jakiegoś czasu raz dziennie mleko modyfikowane. On ma 4,5 miesiąca i się zrobił mega marudny choć większość czasu niby jest pogodny ale nie chce mi usypiać. Marudzi strasznie...kiedyś już tarl tak oczy i nos i minęło a teraz znowu tak i wtedy nie było infekcji ani nic takiego :( lekarz uważał ze wszystko ok

Gość gość
A podczas snu jest spokojny? Moj ma 4 mce, wymachuje konczynami, wierci sie, podczas snu kopie,przekreca sie, budzi i tak w kolko

Gość gość
Przez sen czasem się kręci i drapie po twarzy łapkami, stęka i kurczy nóżki :/