Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet przyznal sie pod wplywem alkoholu, ze kocha inna

Polecane posty

Gość gość

Rzygac mi sie chce... ostatnio wypil troche i powiedzial mi, ze jestem fajna i w ogole (a jestesmy ze soba 2,5 roku) ale ze od 10 lat kocha inna... mamy po 26 i 30 lat. Tamta to byla jakas jego znajoma ktora znal okolo 3 miesiecy,poznal ja na wakacjach , mieszkali w jednym domku ze znajomymi.Niby nawet nic nie bylo bo ona nie chciala z nim gadac. Dopiero pod koniec sie odzywala ale z tego co mowi to bylo takie grzecznosciowe .. a ten debil wpadl po uszy.. w czym sie zakochal nie wiem? nie jest super laska ale to byla chyba jego pierwsza milostka...i choc mial kilka dziewczyn to wszystkie byly jej kopia. tyle czasu mu poswiecilam, bylam po zawodach milosnych bez wiary w ludzi a on zapewnial ze jest inny..i co, nic tylko sie powiesic

Gość gość
Albo debil, albo chce się ciebie pozbyć. Tak czy inaczej, pogoń go, bo nic z tego nie będzie.

Gość gwoli wyjasnienia
Wspolczuje, faceci to czesto niedojrzale emocjonalnie dupki. Cos go chyba jednak tak "strzelilo" w poznaniu tamtej dziewczyny, ze do dzis nie potrafi sie pozbierac. Tyle, ze on jej przeciez w ogole nie zna. W czym sie wiec zakochal? W jej optyce, w jej zapachu, czy w swoim o niej wyobrazeniu?

Gość gość
Mało_stanowczy dziś Tak, bardzo ''niedojrzały''... jakby nie miał prawa być zafascynowany inną. Niestety, Autorko, najwyraźniej nie potrafisz przyciągnąć uwagi swojego faceta w taki sposób, w jaki zrobiła to tamta. Masz już wskazówkę, by nad sobą popracować, albo zwyczajnie znaleźć sobie innego, dla którego będziesz wystarczająco dobra.

Gość gość
Zapytany powiedzial,ze nic nie pamieta, ale przyjrzalam sie jej i widze ze cos w tym musi byc,bo kazda nastepna byla jej kopia pod wzgledem wygladu a on sam interesuje sie tym co ona. Zrobilam male sledztwo na jej temat i powiazalam to z nim. Nie wiem co zrobic. Chyba go zostawie a poki co nie odzywam sie

Gość gość
Zostaw go. Po czymś takim nie da się z nikim być.

Gość gość
Niedojrzaly, bo oszukuje kobiete i mowi o wielkiej milosci do kobiety ktorej nie zna. Zeby jeszcze ich cos laczylo ale nic na to nie wskazuje. Tyle lat minelo a ten nie zyje realiami tylko buja w oblokach. To jest niedojrzalosc

Gość gość
od razu "niedojrzaly"... panie kafeterianki idealne, oczywiscie nigy nie powiedzialy niczego glupiego po pijaku.. no tak.. bo one przeciez nigy nie pija, tylko symboliczna lampke na sylwestra :D :D :D

Gość gość
Po pijaku większość mówi prawdę. Co się usłyszy to się nie odslyszy.

Gość gość
boli was prawda, jest niedojrzalym durniem i to w wieku 30 lat,koljny piotrus pan

Gość gość
Glupia sprawa, ale na milosc nie poradzisz, nawet jezeli jest tylko w czyjejs glowie. Z drugiej strony, Ty jestes naprawde, a on zyje jakims mitem, fantazja.

Gość gość
Skoro facet ucieka w 'fantazję', to jak bardzo nieudolna jako kobieta musi być Autorka...

Gość gość
Dlaczego zaraz nieudolna, wyluzujcie. Po prostu do siebie widac nie pasuja. Tylko tyle.

Gość gość
Mój mąż po 7 latach małżeństwa dzwoni po pijaku do dziewczyny którą kiedyś kochał. Nie byli razem bo niby ona nie chciała. Tak mówili jego koledzy. Wiem, że mnie kocha, jest cudownym ojcem, ale na samą myśl mnie trafia. Jedyne pocieszenie chyba takie że ona rzeczywiście chyba nie chce kontaktu

Gość gość
19.42 tak Cie kocha ze po tylu latach wydzwania do tamtej, widocznie nadal siedzi mu w głowie...

Gość gość
niech kiwnie palcem to mezus poleci od razu a ty idiotko sie cieszysz

Gość gość
Wiem że to głupio brzmi, ale wiem że tak może być skoro do niej dzwoni. Pewnie siedzi mu w głowie mimo tylu lat.

11:14 - tak, niedojrzały, bo jeśli wiąże się z jedną kobietą myśląc o innej, to intelektualnie jest niedojrzałym szczylem. Oczywiście, że ma prawo być zafascynowany inną. Ale po tym można odróżnić małpę od dorosłego człowieka.

Gość gość
Też tak sądzę. Gdyby nadazyla się okazja to by cie osral a nawet jeśli nie to co to za życie?

Gość gośćlaura
Slyszalam od kogos,ze facet,kiedy wypije,to jemu penis nie staje,to jak po pijanemu cie zdradzil,czyżby to nie prawda,wogole ciekawe,czy tak jest,ze facet po alkoholu nie moze odbyc stosunku

Gość gość
Mojemu staje

Gość gość
Mało_stanowczy dziś Nie jest ''niedojrzałym szczylem'', tylko przejawia całkiem typowe ludzkie zachowania :) Poza tym, egoizm i wykorzystywanie drugiej osoby w celu ustabilizowania własnych emocji i osiągnięcia spełnienia oraz satysfakcji w życiu, jest normalne, charakteryzuje każdy związek ;)

Gość gość
20:05 Współczuję ograniczeń i niskiej wiedzy o ludzkiej psychice ;) Pozdrawiam.

Gość gośći
nieprawda, ze zaraz niedojrzaly. wiedzac, ze z tamta nigdy nie bedzie, chcial sie zakochac w innej, ale nie wyszlo.

Gość gośćlaura
Widocznie alkohoo,to jeden z argumentów,przyczyn zdrady,ale to sa tylko wymowki,ale ja glupia,nie znam sie na facetach

Gość gość
Mój kiedyś pił z kumplami i po pijaku dzwonił do mnie po nocy i miłość mi wyznawał.

Gość gość
Cóż, kobieta jestem i nie będę ich bronic, bo sa okrutne i głupie, ale nie znam żadnej, ktora darząc uczuciem jednego, trwałaby, w ogole wchodziłaby w związek z innym. Autorki facet przyznał Sie po alkoholu, a sa tacy, co tego nie ukrywają nawet na trzeźwo... To chore jakies. Tak naprawdę meczy sie taki jełop, a dziewczyna jak sie dowie, ale nie odpuści - tak samo.