Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet przyznal sie pod wplywem alkoholu, ze kocha inna

Polecane posty

Gość gość
20:15 Ne posiadasz argumentów, więc milcz, bo się pogrążasz ;)

Gość gość
19:57 ale jak to normalne uważać, ze charakteryzuje kazdy związek, to, ze facet kocha jedna, a wiąże sie z druga, zeby siebie ustabilizować?

Gość gość
Zostaw go.poboli i przestanie, a twoj bol zaleczy inny facet.Wierz mi jak już jest takim chipem to potem będzie tylko gorzej.Pijany mówi zawsze prawdę. Pijany zawsze prawdę powie,to powiedzenie nie jest z nikad,to fakt.On będzie z tobą, a gdy nadarzy się okazja to sie puści z tą drugą. Olej go...my ci będziemy pomagać dobrym słowem tutaj.pozdro

Gość q odpowiedzi
Jest takie stare przyslowie: co w sercu trzezwego to na ustach pijanego. Wystarczy wiec chwile pomyslec :)

Gość gość
Mój kolega po swoim kawalerskim przyszedł do mnie i poprosił a właściwie błagał, żebym pozwoliła się pocałować ten pierwszy i ostatni raz bo mnie bardzo kocha. Oczywiście nie pozwoliłam, trochę pogadaliśmy. Ale czasem jak sobie to przypomnę, to zawsze się uśmiecham :)

Gość gość
11.31 to tylko potwierdza jakimi lajdakami są faceci. Żeni się z inna a kocha koleżankę. Gdyby tylko kobiety wiedziały co (kto) siedzi w myślach facetów...chyba by małżeństw Nie było na świecie

Gość gość
14:33 To nie jest tylko problem facetow. Kobietom tez to sie zdarza, ze maja meza a cale zycie kochaja po cichu innego.