Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grzyb atomowy

Leciutko, bardzo nieznacznie kłuje mnie lewe płuco......lub żebro.

Polecane posty

Od czterech dni. Miał ktoś z was raka płuc? Bo wydaje mi się, że przyszedł do mnie. Rak, nieborak. Fajki i heroina chyba się zwracają. :classic_cool: Nie kaszlę, nie świszczę, nurkuje w Baryczy bez sprzętu na minutę, ale kłuje mnie. To rak?

Gość gość
nerwoból międzyżebrowy ,chore płuco nawet z rakiem nie boli ,najwyżej kaszlesz nawet krwią

Gość gość
nerwoból międzyżebrowy ,chore płuco nawet z rakiem nie boli ,najwyżej kaszlesz nawet krwią

Gość dalej mam grypę
Czyli umrzesz, tak jak każdy z nas :classic_cool:

Gość gośćkość
Mogło ci sie zapaść. To sie zdarza.

Gość gość
ile masz lat, autorze?

W środę będę prześwietlony, ale i tak znam diagnozę. :D Rak. :D Tyle razy życzyłem ludziom raka z przerzutami i chyba karma wróciła. :D dalej mam grypę dziś - dalej? masz kontakt z Ukrainą? Jeśli tak, to może być HIV. :classic_cool:

gość dziś Ja też nie wiem. A cały czas cię kłuje czy tak jak mnie, sporadycznie i znienacka, tak lekko, że ciężko to bólem nazwać? Potrafisz precyzyjnie określić punkt kłucia? Bo ja tak. I to na bank rak. :classic_cool:

Gość dalej mam grypę
Co ja teraz czytam, życzyłeś ludziom raka - niedobrze. Karma wraca - niby tak, ale to jednak tak nie działa, bo ja nikomu grypy nie życzę, a i tak ją mam. Diagnoze już sobie postawiłeś, to po co te badania, tylko pieniądze na to się zmarnują :classic_cool:

Gość gość
grzyb atomowy znienacka i z lekkiego kłucia szybko przechodzi w cięższe. Czasami ciężko oddychać, ale to trwa z godzine i przechodzi. Miejsce? Na takiej wysokosci jak ma sie serce, ale po prawej stronie.

dalej mam grypę dziś A Ty nigdy nie życzyłaś nikomu raka albo śmierci w męczarniach, głośno lub w myślach? Nie wierzę. :classic_cool: Kasy nie stracę, prześwietlę się z Twoich podatków. :classic_cool: I jeśli to faktycznie rak, to kupuję bilet w jedną stronę. Zawsze chciałem zobaczyć jak Nuuk wygląda. ;-) I też przywitam się z tą heroiną. :D Ciekawiła mnie odkąd poznałem Morrisona, ale zawsze ze strachu trzymałem się od tego z daleka. :D

Gość gość
Wariaty Raka nie masz , to nerwoból

To nie jest nerwoból. To kłucie, które pojawia się co kilka godzin i aż prosi się o chirurga. :classic_cool: Ciężko wytłumaczyć to komuś, kto nigdy raka nie miał. :classic_cool:

Gość dalej mam grypę
Po krótkim (04:21 sek) namyśle stwierdzam - raka nikomu nie życzyłam, śmierci w męczarniach - zdarzało się, ale tylko tym co sami kogoś tak potraktowali, czyli zgodnie z kodeksem Hammurabiego. Jakieś zasady trzeba mieć :classic_cool: Tak, jak człowiek już jest na wylocie, to może sobie pozwolić na wszystko, heroinę, bilet w jedną stronę, a nawet przejazd bez biletu w komunikacji miejskiej :classic_cool:

Gość gość
Duch Freddiego Mercurego rżnie cie w płuco :classic_cool:

Gość gość
To nie rak. Masz nerwoból, bo jesteś nerwowy :D

Dla zainteresowanych: nie byłem się prześwietlić, bo przestało kłuć. :classic_cool: Pewnie powinienem, bo to mały raczek zaczynał dawać o sobie znać, ale na coś trzeba umrzeć i trzeba to zrobić przed siwizną. :classic_cool:

Gość gość
XDDD

Gość gość
mój kolega osiwiał jak miał 20 lat

Gość już nie mam grypy
To jeszcze nie czas na umieranie, a siwe włosy można zafarbować albo ogolić, dasz radę i oszukasz przeznaczenie :classic_cool:

Gość gość
Przestań sobie przyzwać raka, bo go dostaniesz. Od tej chwili gadaj "Nie mam raka". A to co masz, to nerwoból, samo przejdzie.

Gość już nie mam grypy
Nie no wypraszam sobie, żadnego żabiego zapachu nie wydzielam :D jak już co, to może aktualnie czosnkiem zalatuje, no wiesz grype zwalczam :)

Coś innego miałem na myśli, ale mniejsza o to... Nie chuchaj w moją stronę, zdrowiej. :P Kurwa, znowu to czuję. Raka znaczy się.

Gość gość
3 ćwierci do śmierci. Rób rachunek sumienia żebyś zdążył się wyspowiadać.