Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość After94

Boje się, że umrę, nie zaznawszy nigdy seksu

Polecane posty

Gość After94

Mam 24 lata. Nigdy nie uprawiałam seksu. Z powodu strachu. Tylko i aż. Boję się nagości, ciąży, bólu, męskich genitaliów. Wychowałam się w konserwatywnym domu, seks w rozmowach nie istniał, jeśli już, to tylko jako zło. Chłopacy byli przedstawiani przez moją matkę jako prymitywy. Albo nauka, albo randki. Nic pośredniego. Z jednej strony mnie to uchroniło przed gwałtem, nastoletnią ciążą, ale z drugiej...Widzę, ile tracę. Teraz nie potrafię się przemóc do seksu, nawet gdybym chciała, to mam psychiczną barierę, której nie potrafię obejść. A bardzo chciałabym mieć kiedyś męża...Ale jak żyć w małżeństwie z takim podejściem? Czuję się fatalnie, jakby mnie okaleczono psychicznie. I nie mam żadnej nadziei, że rozwiążę ten problem. Piszę to tylko po to, że musiałam się wyżalić. Ma ktoś z was podobny problem? Czasami płaczę z bólu psychicznego i frustracji, zwłaszcza widząc na ulicy pary obejmujące się i trzymające za ręce.

Gość gość
Zaburzenia sie leczy, poszukaj seksuologa.

Gość gość
A czego tu sie bać? i tak cie robaki zjedzą :D

Gość After24
A co tu seksuolog pomoże? Czy sprawi, że seks nie będzie bolał, że przestanę się wstydzić, że znajdzie się 100% skuteczna antykoncepcja? Nie.

Gość gość
nic straconego :O

Gość gość
Uprawaj sex kiedy zdecydujesz sie na ciaze. Istnieje 100% antykoncepcja, wlasnie ja urawiasz ;) a powaznie to dopiero po uodzeniu wybranej liczby dzieci kobieta powinna zdecydowac sie na podwiazanie jajnikow. Aaaaale tabletki anty sa w 99,99% skuteczne. Seksuolog moze pomoc w oswojeniu sie z nagoscia, tak jak oswojone sa z nia modelki i nie, kiedy kobieta jest podniecona sex nie boli.

Gość gość
Nie zwalaj wszystkiego na matke, czas stanac na wlasnych nogach i walczyc o swoje zycie.

Gość After24
Mam jakiś uraz....Z jednej strony seks jest dla mnie obrzydliwy, podświadomie czuję nienawiść do ludzi, którzy go uprawiają, a z drugiej....Ta dziedzina mnie fascynuje, interesuje.....Zwariuję chyba! To mnie rozrywa na kawałki...

Gość gość
Ja mam 25 lat i nie boje się nagości, fascynują mnie kobiece genitalia ale boję się zagadać do kobiety i też nigdy nie uprawiałem seksu. Jakiś czas temu mi to przeszkadzało a teraz stwierdziłem ze widocznie nie jest to dla mnie i coraz mnie o tym myślę.

Gość gość
Przezywasz problemy 14 latki, ogladaj sztuke o pieknie naszego, ludzkiego ciala, zainteresuj sie humanizmem, poznaj wlasna nagosc i seksualnosc, poczytaj o masturbacji. Cialo jest piekne a nie bleee.

Gość prawiczek_z_wyboru
A ja nie zaznam nigdy seksu, ponieważ nie mogę pogodzić się z faktem, iż kobiety robią kupę.

Gość gość
A Twoja mama, babcie, przeciez je kochales i z nich powstales.

A Ty autorko masz swoją głowę? Z tego co czytam, to rodzice wybiorą Ci faceta, który będzie twoim mężem i będziesz z nim miała dzieci i pełna szczęścia dasz życie. Nie znając swojego a pokus jest wiele. Wyżalanie się na forume nie wytłumaczy Tobie, co chcesz tu i teraz .

Gość gość
prawiczek_z_wyboru co do kupy i dziewczyn to też mi się to nie mieści w głowie tzn wiem ze robią, widziałem nawet filmy takie ale i tak jak widzę ładną dziewczynę to ciężko mi sobie wyobrazić ze robi kupe