Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R

Tomasz K: Policjanci tak mnie bili, że bym się przyznał,że strzelałem do papieża

Polecane posty

Gość cOOle at home R

A może od razu odstrzelić albo chociaż porazić na śmierć paralizatorem. Nazwiska prokuratorów I sędziów tej sprawy są już znane. Czy udało się już poznać dane policjantów, którzy wydobyli te zeznania w myśl sowieckiej zasady "nie ma ludzi niewinnych. Są tylko źle przesłuchiwani"? Na niejednej komendzie w Polsce ta zasada dalej panuje. Nawet niektórzy poszli nieco dalej i bez kręgosłupa moralnego torturują przesłuchiwanych, świadków czy podejrzanych. Do dziś nic się nie zmieniło. Policja dalej stosuje stalinowskie metody katowania. Rażenie paralizatorem w genitalia, pałą po piętach lub bestialskie kopanie po głowie.

Gość gość
Patologia wymiaru sprawiedliwości sięgnęła dna . Pan prokurator i sędzia powinni pójść do wiezienia na co najmniej 18 lat i doświadczyć cierpień związanych z uwięzieniem . Reforma tej nadzwyczajnej kasty jest słuszna i powinna do spodu oczyścić te środowisko .

Gość ja_Dyzio
cholera wie, ile jest jeszcze takich przypadków w więzieniach i ile osób skazanych bezpodstawnie wącha kwiatki od korzeni ?

Gość gość
A kto krzyczy, żeby za gwałt kastrować a za byle g****o wsadzać na długie lata do więzienia? Przecież wiadomo co wyprawia policja w tym kraju. I co, może PiS coś zmienia? Res.