Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po raz kolejny mam dosyć waszych niejednokrotnie urojonych

Polecane posty

Gość gość

problemów. Większość jest urojona nielogiczna błacha nie warta zainteresowania nie warta odpowiedzi a jak już to na odczepnego dla jaj niepoważna. Masakra ręce opadają, odchodzę bo mam dość i mam wystarczająco swoich na głowie które mnie wystarczająco frustrują aby jeszcze waszymi się frustrować. Znajdzccie sobie kogoś w realu do opowiadań tych steku bzdur to z pewnością odetnie się od was przynajmniej na jakiś czas aby znów być przygotowanym na te urojenia lub najzwyczajniej popełni sepuku inaczej hara kiri psychiczne. Nara ja wysiadam z tego wagonu zaprzegniętego i kierowanego przez jakiegoś zwyrodnialca z natręctwami i urojeniami psychicznymi.

Gość gość
no to w*********j jak ci tu nie pasuje a nie p*****l swoich pseudo mądrości

Gość gość
Większość tu to fejki i prowokacje ;) musi się kręcić i nabijać kabze, przecież to oczywiste

Gość gość
gość dziś przynajmiej umiem sklecić parę zdań i przemyślęń na jakiś temat a ty co najwyżej nadajesz się do przeżucania gnoju widłami :)

Gość gość
Ty też masz problem. Idź kupić kolejną flaszkę, bo nikt by nie zakładał takich tematów na trzeźwo. Jak padniesz to może przestaniesz pisać głupoty ☺

Gość gość
Po raz kolejny !!! nasz dosyć a dalej tu siedzisz buhaaahaaa ale desperatka bez zasad :D