Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cale zycie nieszczesliwa

Polecane posty

Gość gość

Powiem wam, ze niby ogolnie wszystko jest ok, ale caly czas mi czegos brakuje i jestem nieszczesliwa. Chodzilam do szkoly to myslalam, ze jak pojde do pracy i bede miala swoje pieniadze i bede sie czuc potrzebna, to ze wszystko mi sie ulozy i bede szczesliwa. Dostalam ta prace i juz powoli jestem nia zmeczona, mysle czy nie zrezygnowac, nie wyjechac gdzies... Cale zycie czuje brak i ciagle mi cos nie pasuje jak to zmienic?

Gość gość
A z czego chcesz być szczęśliwa?

Gość gość
Sprecyzuj swoje zyciowe cele i je stopniowo realizuj. Jezeli nie dasz rady sama, zwroc sie do psychologa.

Gość gość
Chodzi wlasnie o to, ze mam kilka zalozen w zyciu, ktore chce zrealizowac, to rzeczy wieksze i mniejsze. Problem w tym, ze gdy mi sie juz uda to ciesze sie tym tylko przez chwile, pozniej znow czuje sie beznadziejnie

Gość gość
Tez tak mam

Gość gość
p********ie jaka to nieszczesliwa... a wiesz co czują kobiety chor ena raka ktorym zostało pol roku? co czuja ludzie po amputacji nog,ludzie ktorym Mops zabrąl dzieci, ludzie ktorzy pochwali wlasne dziecko,ktory jedza obiad raz w tygodniu,chorzy na trąd,zmutowani.Ludzie z trauma,ludzie na rencie.,ludzie bez pracy,niezradni.Prawiki? wez zglos sie na wolonatriuszkę do Hospicjum dzieciego,albo domu starców gdzie starzy ludzie czują sie jak niepotrzbne przedmioty...Wtedy sie pcozujesz szczesliwa.Gwarantuje.

Gość gość
Wiem, ze tak naprawde mam dobre zycie, bo niczego mi nie brakuje, ale nie potrafie sie tym cieszyc. Prawictwo to ppwod do smutku, w takim razie dziwictwo tez dlatego taka smutna jestem