Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tutaj ktoś kto ma rodzinę tylko na papierze?

Polecane posty

Gość gość

bo ja tak mam , mam matkę i dwie siostry. Na papierze. Choruje na depresję, kilka tygodni temu omal nie popełniłam samobójstwa. Mój ex wygadał to matce, a ona...nawet nie zapytała jak sie czuje, zadzwoniła i owszem ,ale tylko po to żeby jak zawsze mnie poniżać.

Gość gość
nie tylko ty, ja mam "rodzine" która nawet nie potrafi się odezwać przez głupiego maila, nie mówiąc już o zadzwonieniu czy wizytach, ale tak widocznie musi być, hooj im w du,pe

Gość gość
To samo autorze :(

Gość bez sensu relacje rodzinne
mieszkam za oceanem, mam taką rodzine w PL że jak ja się nie odezwe do nich to oni się nie odezwą wogóle, ani razu jeszcze z własnej inicjatywy nie odezwali się jako pierwsi ( nawet na durnego skype za darmo ), więc już mam w dupi/e jednostronne relacje z nimi i tam wcale nie dzwonie, nie latam aby odwiedzać, itp. Na co mi jednostronne relacje z takimi ludźmi o które ja się staram a oni nie??

Gość gość
Ludzie to kur*wy, niestety często jest to własna rodzina, dlatego najlepiej olewać takie relacje.

Gość gość
No dobra "mamy w d***e" taką rodzinę i nie narzucamy sie , ale jak z naszą psychiką? bo mnie osobiście to potwornie dołuje, żebym ja miała rodzinę w tym samym mieście , a kiedy w nocy leżę na torach nie mam do kogo zadzwonić, teoretycznie mogłabym spróbować , ale chyba tylko po to żeby mnie utwierdzili w przekonaniu że słusznie robie. Nie tak wprost " a leż i czekaj na ten pociąg" a np : "k****a anka co ty pierd... zadzwonie jutro bo już śpie" I nadchodzi jutro i pojutrze i popojutrze a telefon milczy. Psycholog od lat pracuje nad tym bym przestała to przezywać , na razie z marnym skutkiem. To już chyba nigdy ze mnie nie wyjdzie.